Απίστευτο: Η Άντζελα έπιασε πρώην της με άντρα!!!

24.11.2011
Καλέ τι σοκαριστικές αποκαλύψεις ήταν αυτές που έκανε η Άντζελα Δημητρίου; Και όλες μαζεμένες. Δεν προλαβαίναμε τα... σόκια που παθαίναμε όταν διαβάζαμε τη μία μετά την άλλη συγκλονιστικά ανατριχιαστική αποκάλυψη

Καλέ τι σοκαριστικές αποκαλύψεις ήταν αυτές που έκανε η Άντζελα Δημητρίου; Και όλες μαζεμένες. Δεν προλαβαίναμε τα... σόκια που παθαίναμε όταν διαβάζαμε τη μία μετά την άλλη συγκλονιστικά ανατριχιαστική αποκάλυψη της «Λαίδης». Ποια να πάρουμε και ποια να αφήσουμε; Λοιπόν, ξεκινάμε από τις πιο ανατριχιαστικές, έτσι για να μπούμε κατευθείαν στα... βαθιά.

Έπιασε τον παραλίγο γαμπρό με άνδρα!

Το στόρι, νύφη λίγο πριν τον γάμο πιάνει τον γαμβρό στο κρεβάτι με άντρα το έχουμε διαβάσει, το έχουμε δει στο σινεμά, το έχουμε δει στον «Κόκκινο κύκλο» (όταν ακολουθούσε φονικό), αλλά δεν το έχουμε ακούσει να το παθαίνει δικός μας άνθρωπος. Αλλά να που συνέβη στην ίδια την Άντζελα, η οποία σε συνέντευξη της στο «Εγώ Weekly» αποκάλυψε ότι τρεις μήνες πριν παντρευτεί, ανακάλυψε ότι ο μέλλων γαμπρός είναι bisexual. «Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Είχα “ρίξει” τρία παιδιά μαζί του. Τον έπιασα στα πράσα με άνδρα τρεις μήνες πριν από το γάμο μας». Σόκι και δέος.

Η Δημητρίου αφού τα έσπασε όλα στα σπίτι, έφυγε, αλλά για πολύ καιρό ήταν ένα ράκος. «Φοβόμουν να εμπιστευτώ ξανά τους άντρες. Πέρασα πολύ άσχημα. Είχα μιλήσει και με ειδικούς. Κάθε 6 μήνες πήγαινα και έκανα γενικό τσεκ απ αίματος». Φαντάζομαι ότι το τσεκ απ το έκανε για λόγους... υγείας!

Ο Τρούπης αμέσως μετά τον γάμο ήθελε την πρώην του

Στους γιατρούς έτρεχε και κάθε φορά που ανακάλυπτε ότι ο πρώην σύζυγος, Γιώργος Τρούπης πήγαινε με κάποια άλλη. Ελπίζω να μην ήταν πολλές οι φορές, γιατί πάει «έφαγε» όλα τα λεφτά στους γιατρούς! Μάλιστα, αποκάλυψε για τον Τρούπη (τον έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές) ότι με το που παντρεύτηκαν, εκείνος ήθελε να επιστρέψει στην πρώην του!

Καλέ τι δράματα είναι τούτα; «Έχω κλάψει για τον πρώην άνδρα μου. Αν μου έλεγε “θα πάω ξανά στην πρώην μου” θα του έλεγα “στο καλό και με τη νίκη”. Το να το κάνεις κρυφά όμως το θεωρώ άνανδρο. Ήταν αχάριστος. Με εκμεταλλεύτηκε», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Έχω κάνει πάνω από 10 εκτρώσεις!

Η Άντζελα αποκάλυψε επίσης ότι έχει κάνει πάνω από δέκα εκτρώσεις!!!! (Τι είναι αντισύλληψη δεν ξέρουμε;) Και καταλαβαίνεις ότι αυτό είχε και τις ανάλογες επιπτώσεις. «Έχω κάνει έκτρωση πάνω από 10 φορές. Είχα παράλληλα πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου. Από τα 39 μου ήρθε η εμμηνόπαυση. Πάντα ένιωθα τύψεις».