Διάσημος ηθοποιός μπλεγμένος σε κύκλωμα εκβιαστών;

20.01.2012
Πολλά γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο και σίγουρα πολλά από αυτά δεν τα μαθαίνουμε ποτέ. Τώρα όμως έφτασε στα αυτάκια μας μια είδηση που μας τάραξε λιγάκι όσο να πεις.

Πολλά γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο και σίγουρα πολλά από αυτά δεν τα μαθαίνουμε ποτέ. Τώρα όμως έφτασε στα αυτάκια μας μια είδηση που μας τάραξε λιγάκι όσο να πεις. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, φέρεται να είναι αναμειγμένος και μπλεγμένος σε κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που είχε δράση στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες μετά την εξάρθρωση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, υπήρξε η φήμη ότι μέσα στις λίστες των απλών συνεργών που βρέθηκαν ήταν και το όνομα του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Ο Ιατρόπουλος, αρνείται κατηγορηματικά όλες αυτές τις κατηγορίες και δηλώνει πώς δεν είχα καμία σχέση με όλα αυτά τα κυκλώματα. Συγκεκριμένα στην εφημερίδα Espresso δήλωσε: “Είναι αστείο να εμπλέκουν το όνομά μου» και καλέι τις αρχές να ανοίξουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς: “Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας. Ήμουν άνεργος. Σήμερα, αν ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς μου, δε θα βρουν περισσότερα από 300 ευρώ. Αν έκανα τέτοιες δουλειές, δε θα είχα πρόβλημα επιβίωσης”, είπε και ελάλησε ο Ιαντρόπουλος ο οποίος είναι παιδικός φίλος με κάποιους από τους συλληφθέντες.

Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών. Με 3-4 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε. Μάλιστα, ήταν πελάτες στα μαγαζιά που διατηρούσα στη Θεσσαλονίκη. Που να ξέρω τι κάνει ο καθένας στη ζωή του;”, τόνισε ο Μ. Ιατρόπουλος .

Ενώ αποκαλύπτει μάλιστα πως όταν είχε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει κι ο ίδιος θύμα τοκογλύφων. "Ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου. Είχα χάσει τον ύπνο μου. Αν και υπήρξα άνθρωπος της νύχτας, μέσα από τα μαγαζιά που διέθετα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω βλάψει στη ζωή μου άνθρωπο. Προκαλώ οποιονδήποτε επωνύμως αλλά και ανωνύμως να βγει να δηλώσει ότι είχε παράνομη συναλλαγή μαζί μου. Αν βρεθεί, θα πάω μόνος μου να παραδοθώ”, κατέληξε ο ηθοποιός! Τώρα το τι έχει πραγματικά γίνει η... νεκροψία θα το δείξει! Εδώ θα είμαστε και θα μάθουμε!

Ελένη Αναστασάκη