Βικτόρια Μπέκαμ: Έλεος πια... Άνθρωπος είμαι!

20.02.2012
Μεγάλος ντόρος έγινε τελευταία για την ιδιαίτερα καταπονημένη εμφάνιση της Πος (Posh) και ήρθε η ώρα η ίδια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) παρουσίασε δύο κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα και οι κριτικές ήταν πολύ καλές. Όμως όσον αφορά την εμφάνισή της, τα σχόλια ήταν απελπιστικά. Και όχι χωρίς λόγο.

Η Βικτόρια εμφανίστηκε περισσότερο κουρασμένη από ποτέ, αδυνατισμένη και με έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της.

Βέβαια, νιώθοντας την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας υποστηρίζει ότι «ο καθένας στη θέση της έτσι θα έδειχνε».

«Κοιτάξτε, αν ο κόσμος θέλει να λέει ότι είμαι ταλαίπωρη, ας το λέει. Εγώ δεν είμαι. Απλά έχω πολλά στους ώμους μου. Δεν θα πω ψέματα για αυτό. Είμαι κουρασμένη. Είμαι πραγματικά κουρασμένη αλλά και πολύ ευτυχισμένη με τη ζωή μου», ομολόγησε η πολυπράγμων πολύτεκνη μαμά μιλώντας στην εφημερίδα «The Sunday Mirror».

«Η Χάρπερ (Harper) δεν κοιμάται και πολύ καλά, εγώ ξυπνάω συνέχεια τα βράδια, όπως και τόσες άλλες μαμάδες, αλλά δεν θα το έκανα διαφορετικά», συνεχίζει η Βικτόρια ξεκαθαρίζοντας ότι τα κάνει όλα μόνη και ότι δεν υπάρχει «μια στρατιά ανθρώπων να ασχολείται με τα παιδιά της.

«Και αν ο κόσμος θέλει να λέει ότι είμαι ‘σκατά’, ας το πει… Είμαι μια εργαζόμενη μαμά, οπότε… έλεος πια. Λυπηθείτε με!», ολοκληρώνει η Πος, η οποίας ανάμεσα στα πολλά που έχει να κάνει, βρήκε τον χρόνο –και τη διάθεση- να κάνει πλάκα με τον αγαπημένο της Ντέιβιντ (David) «σκηνοθετώντας» μια φωτογραφία όπου του πιάνει τα… μπαλάκια !

Ό,τι και αν γίνεται, η Βικτόρια ξεκαθαρίζει ότι δεν επιτρέπει τα όποια αρνητικά σχόλια να τη «ρίξουν».

«Το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο για μένα. Δεν μπορώ να κάνω τον κόσμο να σταματήσει να μιλά, αλλά απλά δεν με νοιάζει. Κρατώ δίπλα μου αυτούς που έχουν σημασία για μένα και έτσι προχωρώ», ολοκλήρωσε τον συλλογισμό της η Πος. Δεν τα λέει και άσχημα…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττασ