Η Άνιστον δίνει την ευχή της στους Μπραντζελίνα

17.04.2012
"Καλά στέφανα και άντε στα δικά μας οι ανύπαντρες", φαίνεται ότι εύχεται η διάσημη ελληνικής καταγωγής σταρ στον πρώην σύζυγό της που –επιτέλους- παντρεύεται την καλή του…


Τέρμα τα ψέματα. Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρραβωνιάστηκαν επισήμως και το κοτρώνι στο χέρι της 36χρονης ηθοποιού το αποδεικνύει περίτρανα.

Αλήθεια, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) πώς να νιώθει για τον επικείμενο γάμο του πρώην συζύγου της, που –παρεμπιπτόντως- δεν αποκλείεται να γίνει πριν από τον δικό της με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά σύμφωνα με πηγές του HollywoodLife.com "Η Τζένιφερ είναι χαρούμενη για τον Μπραντ και την Αντζελίνα. Εξάλλου, είναι τόσο ερωτευμένη με τον Τζάστιν που νιώθει μόνο ευγνωμοσύνη για την εξέλιξη των πραγμάτων".

Οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν ότι κατά έναν παράξενο τρόπο, αν δεν ήταν η Αντζελίνα η Τζένιφερ δεν θα ήταν σήμερα με τον Τζάστιν, οπότε η Άνιστον, μέχρι και την ευγνωμονεί (!) Καλά… Ας μην το παρακάνουμε κιόλας!

Πάντως, σύμφωνα με το HollywoodLife.com η Τζεν είναι τόσο "υπεράνω" που "δεν αποκλείεται να πάει και στον γάμο"…

Ο Μπραντ και η Τζένιφερ χώρισαν το 2005 ύστερα από πέντε χρόνια γάμου. Ο Πιτ είχε μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της ταινίας "Mr and Mrs Smith" όπου γνώρισε την Τζολί. Τυχαίο; Μπααα! (δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί)

Οι φήμες ήθελαν το ζεύγος να έχει παντρευτεί ένα εκατομμύριο φορές αλλά εκείνοι δεν το αποφάσιζαν γιατί το τυπικό της διαδικασίας δεν είχε καμία σημασία για εκείνους.

Αυτό που άλλαξε στο μεταξύ και τελικά θα τη φορέσουν την κουλούρα είναι η πίεση που δέχονται από τα έξι παιδιά τους, την οποία και δεν μπορούν πλέον να προσπερνούν.

Όπως αποκάλυψαν και οι δύο σταρ κατά καιρούς ο 10χρονος Μάντοξ (Maddox), ο οκτάχρονος Παξ (Pax) και η επτάχρονη Ζαχάρα (Zahara) καθώς και τα τρία βιολογικά τους παιδιά, η 5χρονη Σιλό και τα τρίχρονα δίδυμα, Νοξ (Knox) και Βίβιεν (Vivienne) θέλουν να δουν τους γονείς τους παντρεμένους όπως "ο Σρεκ και η Φιόνα", οπότε αποφάσισαν να τους το κάνουν το χατίρι…

Ο γάμος τους θα είναι ο δεύτερος για τον Μπραντ Πιτ και ο τρίτος για την Αντζελίνα, μετά τον χωρισμό της από τον Τζόνι Λι Μίλερ (Johnny Lee Miller) το 1999 και τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) το 2003.

Η επίσημη ημερομηνία του γάμου που θα θέσει και οριστικό τέλος στο διάσημο ερωτικό τρίγωνο αναμένεται ακόμη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα