Αρραβωνιάστηκαν επισήμως οι Μπραντζελίνα!

16.04.2012
Μετά από επανειλημμένες αναφορές, φήμες και εκτιμήσεις από τον Τύπο για το ενδεχόμενο του γάμου τους στα επτά χρόνια της σχέσης τους, το διάσημο ζεύγος με τα έξι παιδιά αποφάσισε να επισημοποιήσει τον δεσμό του.

Όπως επιβεβαίωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ (Brat Pitt), Σίνθια Πετ-Ντάντε (Cynthia Pett-Dante) στην εφημερίδα USA Today, ο ίδιος και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρραβωνιάστηκαν και πρόκειται σύντομα να παντρευτούν:

"Ναι, είναι επίσημο. Είναι μια υπόσχεση για το μέλλον και τα παιδιά τους είναι πολύ ευτυχισμένα. Για την ώρα δεν έχει ορισθεί ημερομηνία γάμου".

Εξίσου ευτυχής είναι και ο πατέρας της Τζολί, Τζον Βόιτ (Jon Voight) που ανυπομονεί να δει ξανά την κόρη του ντυμένη νυφούλα: "Χαίρομαι πολύ για εκείνους", δήλωσε στο περιοδικό US Weekly.

Το δαχτυλίδι του αρραβώνα βασίστηκε σε σχέδιο του χρυσοχόου του Μπέβερλι Χιλς, Ρόμπερτ Πρόκοπ (Robert Procop) σε συνεργασία με τον Πιτ, ο οποίος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην τελειοποίηση του απόλυτου κοσμήματος για τη μελλοντική σύζυγο του.

"Ο Μπραντ είχε ένα συγκεκριμένο όραμα για αυτό το δαχτυλίδι, το οποίο και πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια ενός χρόνου συνεργασίας. Ήθελε να είναι τέλειο από κάθε άποψη, έτσι μπόρεσα να εντοπίσω ένα διαμάντι υψίστης ποιότητας και να το κόψω ακριβώς στο μέγεθος και το σχήμα ώστε να ταιριάζει μοναδικά στο χέρι της Αντζελίνα", αποκάλυψε ο Πρόκοπ:

"Ο Μπραντ ήταν διαρκώς αναμεμειγμένος, παρακολουθώντας κάθε βήμα της δημιουργικής διαδικασίας. Τα συνοδευτικά διαμάντια είναι κομμένα ειδικά για να αγκαλιάζουν το δάχτυλο της. Κάθε πέτρα είναι εξαιρετικής ποιότητας", κατέληξε.

Το κόστος του δαχτυλιδιού ξεπέρασε τα 250.000 δολάρια (191.000 ευρώ), ενώ η Αντζελίνα εμφανίστηκε ήδη φορώντας το σε μια ανεπίσημη επίσκεψη που είχε κάνει στο μουσείο Κινέζικης Τέχνης του Λος Άντζελες στις 11 Απριλίου.

Εκείνη και ο Πιτ έχουν μαζί τρία υιοθετημένα παιδιά, τον 10χρον Μάντοξ (Maddox), τον οκτάχρονο Παξ (Pax) και την επτάχρονη Ζαχάρα (Zahara) καθώς και τρία βιολογικά παιδιά, την 5χρονη Σιλό και τα τρίχρονα δίδυμα, Νοξ (Knox) και Βίβιεν (Vivienne).

Ο γάμος τους θα είναι ο δεύτερος για εκείνον, αφού υπήρξε παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον μέχρι το 2005 που γνώρισε τη Τζολί στα γυρίσματα του "Κύριος & Κυρία Σμιθ", και ο τρίτος για εκείνη, μετά τον χωρισμό της από τον Τζόνι Λι Μίλερ (Johnny Lee Miller) το 1999 και τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) το 2003.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα εφημερίδα Sun, αυτές τις μέρες οι Μπραντζελίνα ετοιμάζονται για να μετακομίσουν στην Αγγλία και θα παραμείνουν εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς δεσμεύονται από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Βάση τους θα γίνει το Ρίτσμοντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, ενώ σε τρεις εβδομάδες η Αντελίνα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία "Maleficent".

Αμέσως μετά θα συναντηθεί ξανά στα πλατό με τον αρραβωνιαστικό της, για τα γυρίσματα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ (Ridley Sott) "The Counselor", ενώ έχει ήδη υπογράψει και για μια τρίτη ταινία με τον Ντάνι Μπόιλ (Danny Boyle).

Ωστόσο ο γάμος τους είναι απίθανο να γίνει σε βρετανικό έδαφος. Παρότι οι δυο τους κρατούν κρυφές τις λεπτομέρειες της τελετής, πηγές του περιβάλλοντος τους πιθανολογούν ότι το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι τους στη Γαλλία.

Όπως είναι γνωστό οι Μπραντζελίνα είχαν δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σκόπευαν να παντρευτούν πριν την νομιμοποίηση των ομοφυλόφιλων γάμων στην Καλιφόρνια. Όμως, αργότερα παραδέχτηκαν ότι δέχονται μεγάλες πιέσεις από τα παιδιά τους για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Έτσι, η γκέι κοινότητα αποφάσισε να τους δώσει την ευλογία της, μέσω της καλιφορνέζικης οργάνωσης για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων "Equality":

"Ο γάμος είναι κάτι που λέει 'είμαστε οικογένεια' με έναν τρόπο που τίποτα άλλο δεν μπορεί να το κάνει… Κανείς δεν πρέπει να τον αρνείται στον εαυτό του ή την οικογένεια του προκειμένου ν' αποδείξει ότι συμπαρίσταται και υποστηρίζει την ισότητα", δήλωσε εκπρόσωπος της "Equality" στο κοσμικό σάιτ ΤΜΖ.