Ο θρήνος της Πέγκυ Ζήνα για τον Μητροπάνο

18.04.2012
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα μετά την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου. Η τραγουδίστρια γύρισε εσπευσμένα από την Κύπρο, που είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα μετά την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου. Η τραγουδίστρια γύρισε εσπευσμένα από την Κύπρο, που είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους (ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Μεγαλόνησο) και η κάμερα του Star την πέτυχε στο αεροδρόμιο. ‘Ένα ράκος η Πέγκυ με δυσκολία κατάφερε να μιλήσει για τον Μητροπάνο, με τον οποίο η σχέση τους είχε ξεπεράσει τον επαγγελματικό χαρακτήρα και ήταν καθαρά οικογενειακή.

«Έχασα έναν άνθρωπο της οικογένειας μου και για το λόγο αυτό δεν θα ήθελα να πω τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή!» είπε στην κάμερα και με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρια της. Αποκάλυψε, όμως, ότι πέρασαν μαζί την Κυριακή του Πάσχα οικογενειακά με πολύ γέλιο κι αγκαλιές. Και για το λόγο αυτό δεν μπορεί με τίποτε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Εξάλλου, η Πέγκυ στο πρόσωπο του Μητροπάνου έβλεπε έναν δεύτερο πατέρα, αφού εκείνος την βοήθησε και τη στήριξε πολύ όταν συνεργάστηκαν, αλλά και μετά το τέλος αυτής. Ήταν πολύ δεμένοι και ο Μητροπάνος ήταν από τους πρώτους που έμαθαν ότι η Πέγκυ είναι έγκυος. Άλλωστε, ήταν εκείνος που είχε «προδώσει» επί σκηνής το μυστικό της εγκυμοσύνης.