Σε τι έχει εθιστεί επικίνδυνα η Βικτόρια Μπέκαμ;

20.04.2012
Και ξαφνικά είδε το "φως το αληθινό" η διάσημη σχεδιάστρια μόδας που απέκτησε ένα καινούριο "κόλλημα". Και μάλιστα μεγάλο…


Άργησε λίγο αλλά τα κατάφερε. Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) ανακάλυψε μόλις πρόσφατα δύο από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και δεν τη συμμαζεύεις με τίποτα. Έχει όμως καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, η 38χρονη Πος θεωρεί πως οι λογαριασμοί της στο Twitter και το Facebook –στο οποίο είναι πολύ φρέσκο μέλος- είναι ο καλύτερος τρόπος για τους θαυμαστές της να γνωρίσουν τον πραγματικό εαυτό της που τόσα χρόνια φρόντισε να κρύβει καλά πίσω από το σουφρωμένο χειλάκι της.

Τον τελευταίο καιρό η Βικτόρια χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να προωθήσει τη δουλειά της, αλλά, όπως φαίνεται, εθίστηκε και στο να μοιράζεται στιγμές της προσωπικής της ζωής.

Έτσι μάθαμε και για τα μαγειρικά της ταλέντα, και το πώς πέρασε τα γενέθλιά της, αλλά και το ότι χούφτωσε τα μπαλάκια του άντρα της (!)

"Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Προσπαθώ να μεταφέρω στοιχεία της προσωπικότητάς μου στους διαδικτυακούς φίλους μου, αλλά και να τους ενημερώνω για τη δουλειά μου", αποκάλυψε η Μπέκαμ σε πρόσφατη συνέντευξη, τονίζοντας την πεποίθησή της ότι με αυτό τον τρόπο οι θαυμαστές της θα έχουν μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα για τον τρόπο σκέψης και το χιούμορ της.

"Νομίζω ότι ο κόσμος θα δεν τον πραγματικό εαυτό μου", υποστήριξε η Βικτόρια. Μακάρι...

Κατά τα άλλα, τα τελευταία νέα θέλουν το ζεύγος Μπέκαμ να μην μπορεί να ξεφύγει από ένα άλλο "κόλλημα" που έχει. Αυτό με τα επώνυμα και τα αποκλειστικά.

Έτσι -και με βασικό δεδομένο ότι τα χρήματα δεν αποτελούν "θέμα"- πληροφορίες θέλουν τη Βικτόρια και τον Ντέιβιντ (David) να έχουν ξοδέψει το ποσό των £10.000 (€12.236) για το σύστημα ενδοεπικοινωνίας που αγόρασαν για τη μικρή Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven).

Βέβαια, δεν αγόρασαν το συγκεκριμένο μηχάνημα από το εμπόριο. Αυτό που διάλεξαν ανήκει σε μια ειδική σειρά περιορισμένων κομματιών που φέρει την υπογραφή του Ντάμιεν Χερστ (Damien Hirst). Μάλιστα, λέγεται ότι ο διάσημος εικαστικός προσωποποίησε το κομμάτι ειδικά για τους Μπέκαμ στολίζοντάς το με διαμαντάκια και μίνι νεκροκεφαλές, που είναι τα αγαπημένα τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα