$40.000 νοίκι πληρώνει η Τζένιφερ Άνιστον

14.05.2012
Μόνο το καλύτερο θέλει η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός για εκείνη και τον αγαπημένο της και τα έξοδα δεν τη νοιάζουν…


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) νοικιάζουν ένα σπίτι έναντι $40.000 (€31.000) στο Μπέβερλι Χιλς.

Μπορεί να αγόρασαν πρόσφατα το "καλυβάκι" τους –που παρεμπιπτόντως στοίχισε $21 εκατομμύρια- αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισής του, το διάσημο ζευγάρι δεν είχε που να μείνει.

Το πολυτελές σπίτι με τις πέντε κρεβατοκάμαρες, τα έξι μπάνια, τον πριβέ κινηματογράφο, κήπους, σιντριβάνια και άλλα διάφορα φάνηκε ιδανική περίπτωση για την 42χρονη σταρ και τον καλό της οι οποίοι σύμφωνα με τη MailOnline σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την πισίνα και το μπάρμπεκιου που επίσης διαθέτει το φτωχικό τους. Στην Καλιφόρνια είναι άλλωστε, οπότε ο καιρός βοηθά.

Στο μεταξύ, ο πρώην σύζυγος της Άνιστον, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ετοιμάζεται να παντρευτεί την εδώ και επτά χρόνια σύντροφό του Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα