Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Οι φίλοι μου μ' εκμεταλλεύτηκαν

14.05.2012
Η κόρη του "Βασιλιά" δεν είχε μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα. Το αντίθετο μάλιστα…

Μιλώντας στο USA Today, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (Lisa Marie Presley) παραδέχτηκε ότι "είχε αρχίσει να αυτοκαταστρέφεται" και αποκάλυψε με τρόμο ότι "πηγή του κακού" ήταν οι πιο δικοί της άνθρωποι.

"Ξεκίνησα από τον πιο κοντινό μου άνθρωπο και όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, όλοι οι υπόλοιποι προέκυψαν ως ντόμινο. Ήμουν συντριμμένη. Μου έδιναν λάθος συμβουλές, Με προσέβαλαν και με κρατούσαν έξω από την πραγματικότητα", ομολόγησε η 44χρονη κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) τονίζοντας ότι οι ψεύτικοι φίλοι "της πήραν την ψυχή, τα χρήματα… τα πάντα".

Η Λίζα Μαρί ακολουθεί –κατά κάποιον τρόπο- τα χνάρια του θρυλικού πατέρα της και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ "Storm and Grace" την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε τον Έλβις να τραγουδά "Are you lonesome tonight" (στο τελευταίο σόου που έδωσε τον Ιούλιο του 1977 λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του) και στο δεύτερο, δείτε τον στη σκηνή μαζί με την κόρη του, η οποία του τραγουδά –με τη βοήθεια της τεχνολογίας- "Don't cry daddy".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα