Μπέκαμ: Σκοτώνομαι στη δουλειά για τα ρούχα της Χάρπερ

05.06.2012
Μέχρι τα γεράματα φαίνεται ότι θα παίζει ποδόσφαιρο ο καημένος ο διάσημος πολύτεκνος πατέρας. Γιατί; Η κόρη του είναι…πολυέξοδη!


Μπορεί να περίμενε χρόνια την κορούλα του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ύστερα από τρεις γιους, αλλά τώρα που του ήρθε φαίνεται ότι θα τον… ξετινάξει.

Μιλώντας στο "The Today Show" πρόσφατα, ο 37χρονος άσσος των γηπέδων αποκάλυψε όχι μόνο ότι η Χάρπερ (Harper) τους κάνει όλους ό,τι θέλει στην οικογένεια, αλλά ότι για τα ρούχα της και μόνο υπολογίζει ότι θα πρέπει να δουλεύει "μια ζωή".

"Με έχει κανονικά του… χεριού της. Από τη στιγμή που γεννήθηκε, τα αγόρια και εγώ ήμασταν κανονικά… τελειωμένοι", εξήγησε ο Ντέιβιντ, υπογραμμίζοντας ότι η γκαρνταρόμπα της είναι απερίγραπτη… "Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συνεχίσω να παίζω μπάλα", συνέχισε ξεφυσώντας ο άμοιρος ο πατέρας Μπέκαμ.

Κατά τα άλλα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη λαχτάρα του να παίξει με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αντιδρώντας αρνητικά στα σχόλια που τον θέλουν να συμμετέχει στην αποστολή μόνο και μόνο λόγο του "ονόματός του". Θα δείξει…

Ζωή Κίττα