Παντρεύονται Ρομπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ;

07.06.2012
Κουφέτα λέγεται ότι θα φάμε και μάλιστα σύντομα από το νεαρό ζευγάρι των ηθοποιών που φαίνεται ότι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας "Twilight" και μέχρι πρότινος ήταν κάτι παραπάνω από διακριτικοί για τη σχέση τους.

Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του περιοδικού "ΟΚ!", όλα είναι κανονισμένα για την τελετή που θα έχει θέμα "κοκκινόμαυρο φλοράλ". Και όχι μόνο αυτό.

Οι πηγές του περιοδικού, αναφέρουν ότι ο 26χρονος Πάτινσον σχεδιάζει να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του και μάλιστα μουσική, καθώς της έχει ετοιμάσει ένα τραγούδι ειδικά για την περίσταση. Εννοείται βέβαια ότι θα το ερμηνεύσει ο ίδιος, καθότι και ερασιτέχνης τραγουδιστής!

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι όλο το καστ των βαμπιροταινιών τους, η Κέιτι Πέρι (Katy) και η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) ενώ το κέιτερινγκ έχει αναλάβει το δημοφιλές φαστ φουντ εστιατόριο του Λος Άντζελες In-N-Out Burgers.

Για να δούμε…

Στο μεταξύ στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τον… άλλο γάμο του Ρομπ και της Κρίστεν. Τον κινηματογραφικό.

Ζωή Κίττα