Νέος σφοδρός έρωτας για Παπουτσάκη;

11.06.2012
Να μας συγχωράει η Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά τα ερωτικά της είναι να σου καίνε τον εγκέφαλο.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που διαβάζαμε τα δημοσιεύματα χωρισμού της με τον Ορέστη Τζιόβα, αφού η προσπάθεια του πρώην πια ζεύγους να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον πολύπαθο έρωτα τους, απέτυχε παταγωδώς. Και τώρα διαβάζουμε, ότι το Κατερινιώ όχι μόνο δεν τα έβαψε μαύρα για το «ναυάγιο» Τζιόβα, αλλά βρήκε κιόλας τον επόμενο.

Δεν ξέρουμε, αν πράγματι ο έρωτας με έρωτα με περνάει, όμως φαίνεται ότι στην περίπτωση της Παπουτσάκη τούτο ισχύει με το παραπάνω. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» η γνωστή ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Παναγιώτη Πιλαφά. Και όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, τούτη τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μιλάμε για κεραυνοβόλο και σφοδρό έρωτα, που μπορεί ακόμη και να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Εδώ, μπορείς να πάθεις το σοκ...

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την Κατερίνα τόσο πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλάι ενός άνδρα. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, και τα βράδια τους βρίσκουν σε τρυφερά ενσταντανέ είτε στο μαγαζί της είτε στο δικό του. Παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, με την Κατερίνα να συζητά ακόμα και για γάμο. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός» εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι το νέο έρωτα της πόλης. Βρε σοκ(ι) και δέος λέμε.

Η Παπουτσάκη και ο 34χρονος dj και επιχειρηματίας είχαν γνωριστεί πριν από πέντε χρόνια και ξαναβρέθηκαν μέσω γνωστών πριν από ένα μήνα σε γνωστό μπαρ στο κέντρο. Από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, όλοι μιλούν με τα καλύτερα για το νέο αμόρε της ηθοποιού και τι μοναδική περίπτωση άνδρα είναι. «Αν κάποιος γνωρίσει τον «Πέπε», θα αντιληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γοητευτικός, πανέξυπνος και με μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ. Το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό δεν θα μου προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη αφού ο έρωτάς τους είναι από αυτούς που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή του καθενός» συνέχισε τις αποκαλύψεις ο άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.