Τρέμε ΛΕΠΑ, ο Χειμωνέτος έχει πάει με 1500 γυναίκες!

11.06.2012
Βρε τι θερμός και ασυγκράτητος λαός είμαστε; Βρε πόσα ζωηρά αγόρια έχει τούτη η χώρα; Βρε τι να φτουρήσει ο Μικ Τζάγκερ, ο Χούλιο Ιγκλέσιας μπροστά στους Έλληνες εραστές;

Μετά τον Λευτέρη Πανταζή και το «πολυβόλο» Χάρη Χριστόπουλο, έρχεται ένα ακόμη... πολύ-πολυβόλο, ο Γιώργος Χειμωνέτος να αποκαλύψει ότι έχει πάει με... χιλιάδες γυναίκες. Φαίνεται, πώς όταν δεν έκανε ποδήλατο, έκανε σεξ, διότι είναι ακούραστο το αγόρι. Αν και ο ίδιος υποβαθμίζει τις σεξουαλικές του επιδόσεις, αφού όπως δηλώνει στην Espresso, δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει πάει με 1500 γυναίκες!

Γκλόινγκ. Βρε τόσο φλογεροί και ακούραστοι είναι οι άνδρες μας; Για να το λέει ο Χειμωνέτος, κάτι παραπάνω ξέρει. «Υπολόγισε ότι έχω βρεθεί ερωτικά 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών το χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερό. Πιθανολογώ πως ήταν 60 το χρόνο.. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ» δηλώνει ο Χειμωνέτος και με έναν πρόχειρο υπολογισμό προκύπτουν οι 1500 γυναίκες!!!

«Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος. Θεωρώ ότι πολλοί Έλληνες έχουν καλό όνομα σε αυτό το σπορ» λέει και ξεκαθαρίζει πως τον καιρό που βρισκόταν σε σχέση, ήτο πάντα πιστός: «Τα χρόνια που είχα δεσμούς και συζούσα πρέπει να τα αφαιρέσεις. Δεν έχω απατήσει ποτέ».