Πατέρας θέλει να γίνει ο Κάσπερ της Jlo

15.06.2012
Γνωρίζαμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν εκείνη που επιθυμούσε διακαώς να γίνει μητέρα των παιδιών του αγαπημένου της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

Αυτή τη φορά και σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Star, είναι ο Κάσπερ εκείνος που πήρε την απόφαση και θέλει πια να γίνει πατέρας των παιδιών της 42χρονης λατίνας σταρ.

Ο 25χρονος χορευτής έχει έρθει πολύ κοντά με τα τετράχρονα δίδυμα της Τζένιφερ, Μαξ και Έμε και ο δεσμός του μαζί τους, είναι εκείνος που του ξύπνησε... την πατρότητα.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, ο Κάσπερ ήταν αρχικά διστακτικός στην απόκτηση παιδιών αλλά πλέον θέλει να τεκνοποιήσει:

"Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να αποκτήσει 3 με 4 παιδιά. Ξέρει ότι αν πρέπει να αποκτήσει παιδιά, πρέπει να το κάνει τώρα που μπορεί ακόμα, με φυσικό τρόπο. Ο Κάσπερ περνά πολύ χρόνο με την Τζένιφερ και τα δίδυμα, έχει κυριολεκτικά ξετρελαθεί μαζί του. Και για το λόγο αυτό -επειδή βλέπει πόσο υπέροχη μητέρα είναι η Jlo, θέλει να κάνει παιδιά μαζί της".

Πάντως, άλλες πηγές τονίζουν πως η Λόπεζ δεν βιάζεται να γίνει μητέρα ξανά και ότι πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη σχέση που θέλει να έχει με τον Κάσπερ προτού μείνει έγκυος:

"Η Τζένιφερ θέλει να είναι 100% σίγουρη πως η σχέση της είναι σταθερή και θα κρατήσει στο χρόνο, προτού πάρει την απόφαση να γίνει μητέρα των παιδιών του Κάσπερ''τόνισε πηγή του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας στην εφημερίδα ''Chicago-Sun Times''.

Άραγε, ο πρώην Μαρκ Άντονι, τι να λέει για όλα αυτά;

Κατερίνα Π.