Σε ταξιδάκι επανασύνδεσης Κούτσερ - Ντέμι Μουρ

16.06.2012
Ακόμα μία προσπάθεια επανασύνδεσης φαίνεται πως επιχειρεί το πρώην ζευγάρι των ηθοποιών που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.

Σύμφωνα με το περιοδικό ''Now'' και όπως μεταδίδει και το πρακτορείο Cover, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) προγραμμάτισαν απόδραση σε ορεινό θέρετρο με σκοπό την επανασύνδεση.

Ο Κούτσερ φαίνεται να έχει κάνει κράτηση για μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Big Bear Mountains.

Το ζευγάρι θα περάσει εκεί, δύο βραδιές με σκοπό να συζητήσει την πορεία της σχέση του, μετά και από προτροπή του συμβούλου της Καμπάλα, Γιεχούντα Μπεργκ (Yehuda Berg).

Σύμφωνα με πηγή του βρετανικού περιοδικού, ο σύμβουλος της Καμπάλα έχει ορίσει μια σειρά κανόνων που πρέπει να ακολουθήσουν οι δύο πρώην σύζυγοι για να βοηθηθούν στο αν θα επανασυνδεθούν ή όχι.

Ντέμι και Άστον θα κοιμηθούν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, θα κάνουν περιπάτους, θα μιλήσουν και θα γράψουν σε ένα χαρτί τα στοιχεία εκείνα που τους έκαναν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο!

Επιστρέφοντας στο Λος Άντζελες, θα μείνουν δύο εβδομάδες χώρια, θα δουν αν τα συναισθήματά τους παραμένουν ισχυρά και θα πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις.

Εκείνη που φαίνεται πως έχει τις περισσότερες αμφιβολίες είναι η Ντέμι, ειδικά μετά τις απανωτές απιστίες του Άστον, αφού έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του.

Κατερίνα Π.