Συγκινητικό: Τα ξαναβρήκαν οι αδελφές Φαρμάκη!

27.06.2012
«Το αίμα νερό δεν γίνεται» λέει ο πάνσοφος λαός και το αυτό δεν μπορούσε να μην ισχύσει στην περίπτωση της Όλγας και της Γωγώς Φαρμάκη

Οι δύο αδελφές τους τελευταίους μήνες και μετά τον σοβαρό τραυματισμό της δεύτερης από το όπλο του πρώην αγαπημένου της Όλγας όχι μόνο είχαν απομακρυνθεί, αλλά δεν μιλούσαν καν. Η Όλγα είχε μετακομίσει από το σπίτι που έμεναν, συνέχιζε να έχει σχέση με τον Αγγλούπα και η Γωγώ δεν μπορούσε να πιστέψει και να συγχωρήσει την «προδοσία» της ίδιας της τη αδελφής.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ότι χειρότερο και από μία σφαίρα είναι η προδοσία των δικών σου ανθρώπων και όλοι είχαμε καταλάβει ποιον/α εννοούσε. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και οι δύο αδελφές τα βρήκαν ξανά. Εξάλλου, είπαμε... «το αίμα νερό δεν γίνεται». Έτσι, πριν λίγες μέρες, Όλγα και Γωγώ εμφανίστηκαν στην παρουσίαση γνωστής σχεδιάστριας κοσμημάτων κι έδειχναν πολύ αγαπημένες.

«Είναι ξανά μαζί και αγαπημένες» παραδέχτηκε φιλικό τους πρόσωπο στο περιοδικό ΟΚ. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, οι αδελφές Φαρμάκη ήταν ιδιαίτερα τρυφερές η μία απέναντι στην άλλη. Εξάλλου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Οκ αυτό δείχνουν. Την Όλγα να φιλάει τρυφερά την μικρότερη αδελφή της.