Ο Πάτινσον συγχώρησε την Στιούαρτ!

17.09.2012
Τελικά όλα μια ιδέα είναι. Ακόμη και το κέρατο, όπως αποδεικνύει ο 26χρονος ηθοποιός που ξαναδέχτηκε στην αγκαλιά του την πρώην αγαπημένη του παρά τη χοντρή κουτσουκέλα.


Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) "έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του" πριν από λίγο καιρό όταν έμαθε –και μάλιστα από τα χειλάκια της- ότι η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) τον είχε απατήσει με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Έφυγε από το σπίτι, θύμωσε, δεν ήθελε να τη δει ούτε να την ακούσει και άλλα τέτοια, αλλά όπως φαίνεται, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ρομπ να έχει ξαναδεχτεί την άπιστη Κρίστεν στην αγκαλιά του, θεωρώντας απλά ότι έκανε ένα "ηλίθιο λάθος".

"Αποφάσισαν ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν χώρια", αποκαλύπτουν πηγές της εφημερίδας "The Sun" εξηγώντας ότι μπορεί να πήρε πολλές και δακρύβρεχτες κουβέντες, αλλά τελικά ο Πάτινσον πείστηκε ότι το λάθος έγινε μια φορά και δεν θα ξαναγίνει…

"Ο Ρομπ κατάλαβε ότι η Κρίστεν μετάνιωσε από τα βάθη της καρδιάς της και τελικά τη συγχώρησε", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι οι δύο ηθοποιοί "αγαπιούνται πραγματικά".

Έτσι, την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του "Twilight" έχει ήδη αρχίσει το ζευγάρι λέγεται ότι ετοιμάζεται να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση του. Μέχρι που θα ξανασυγκατοικήσουν, λέει… Περασμένα ξεχασμένα δηλαδή… Ό,τι πείτε!

Ζ. Κ.