Σπέλινγκ: Η κόρη μου με έσωσε από βέβαιο θάνατο

22.10.2012
Η διάσημη ηθοποιός και ριάλιτι σταρ επανέρχεται στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της αποκαλύπτοντας ότι χρωστά τη ζωή της στην κορούλα της.


Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για την Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) καθώς η τέταρτη εγκυμοσύνη της, που ήρθε μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της, λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Η 39χρονη σταρ είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι στις 20 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της ήρθε η πρώτη –και πολύ σοβαρή- δοκιμασία, από την οποία γλίτωσε στο τσακ. Και όπως συμπληρώνει σήμερα, "χάρη στην 4χρονη κόρη της, Στέλα (Stella)".

Η Σπέλινγκ είχε διαγνωστεί με πρόδρομο πλακούντα και κάποια στιγμή σηκώθηκε το βράδυ από το κρεβάτι της νιώθοντας να έχει "πλημμυρίσει από αίμα".

Έφτασε κακήν κακώς στο μπάνιο, όπου πια τα πόδια της δεν την κράτησαν.

"Έπεσα μέσα στο μπάνιο, ζαλισμένη από το αίμα που είχα χάσει. Σκέφτηκα… αυτό ήταν. Τέλος. Όχι μόνο χάνω το παιδί, αλλά πεθαίνω κιόλας", αποκαλύπτει σε νέα συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό "People" η Τόρι τονίζοντας ότι "αν δεν ήταν η κόρη της δεν θα ζούσε τώρα".

"Χρειάστηκε να τσιρίξω για να με ακούσει η Στέλα που ήταν πιο κοντά", θυμάται η πολύτεκνη διάσημη μαμά τονίζοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το ύφος στο προσωπάκι της μικρής που προσπαθούσε να δείξει πόσο γενναία είναι παρά το ότι έβλεπε τη μαμά "μέσα σε μια λίμνη από αίμα".

"Δεν ήθελα να την πανικοβάλω και χαμογελώντας της ζήτησα μόνο να πάει να φωνάξει τον μπαμπά. 'Πες του ότι αιμορραγώ', της είπα και εκείνη έτρεξε στο δωμάτιο του Λίαμ όπου ήταν ο Ντιν", συνέχισε η Τόρι Σπέλινγκ συμπληρώνοντας ότι η μικρή έφερε τον μπαμπά της σε χρόνο μηδέν.

Και πράγματι ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) πήρε τη σύζυγό του αγκαλιά, την πήγε στο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Ευτυχώς με "χάπι έντ".

Ζ. Κ.