Τέρμα το αλκοόλ για τον Τζόνι Ντεπ

22.10.2012
Μόνο νερό από εδώ και πέρα για τον διάσημο ηθοποιό που φαίνεται ότι τρόμαξε όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη…


Η αδυναμία του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στο αλκοόλ δεν ήταν ποτέ κρυφή. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί μέσα σε ένα… βαρέλι από ουίσκι!

Όμως, οι καταχρήσεις αφήνουν τα σημάδια τους έντονα και εξαιρέσεις δεν κάνουν, πράγμα που φαίνεται ότι αντιλήφθηκε πρόσφατα ο 49χρονος ηθοποιός.

Ο Ντεπ λέγεται ότι ανησυχεί για "το κακό που κάνει το αλκοόλ στην εξωτερική του εμφάνιση και ειδικά στο πρόσωπό του", έτσι αποφάσισε να ζήσει μια "πιο υγιεινή ζωή από εδώ και πέρα", έτσι ώστε να δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

"Ο Τζόνι προσπάθησε να κόψει το ποτό και στο παρελθόν αλλά δεν τα κατάφερε", μεταφέρει πηγή του "National Enquirer" συμπληρώνοντας όμως ότι αυτή τη φορά φαίνεται τελείως αποφασισμένος να πετύχει.

"Το αλκοόλ στραγγίζει και γερνά το δέρμα και παρόλο που ο Ντεπ έχει εμφανώς πολύ ανθεκτικά γονίδια, ξέρει καλά ότι η φάτσα του είναι που του δίνει φαΐ", συνεχίζει η πηγή, εξηγώντας με πολύ γλαφυρό τρόπο ότι ο Τζόνι, στην ουσία, δεν έχει επιλογή.

Ζ. Κ.