Απειλούν να σκοτώσουν την Αντέλ και το μωρό της

22.10.2012
Μια άνευ προηγουμένου επίθεση δέχτηκε η διάσημη τραγουδίστρια που μόλις έγινε μανούλα. Και το μωράκι της επίσης.


Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ίδια ακόμη, οι πληροφορίες θέλουν την Αντέλ (Adele) να γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την προηγούμενη εβδομάδα.

Όμως, από τη στιγμή που η είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "πήραν φωτιά" από επιθετικά και απειλητικά μηνύματα εναντίον τόσο της ίδιας όσο και του γιου της.

"Α, η Αντέλ γέννησε ένα μωράκι. Είναι χοντρό και ανάπηρο; Lol. Απλά δολοφονείστε το… lol", έγραψε στο Twitter της μία χρήστης με το κωδικό όνομα "Βανέσα Μπίμπερ" (Vanessa Bieber), ενώ ένας άλλος ήταν πιο επιθετικός απειλώντας "Θα πάω να τη δω στην Αγγλία και θα τη σκοτώσω".

Το συγκεκριμένο μήνυμα επανέλαβε ένας άλλος χρήστης κάνοντάς το όμως πιο σκληρό. "Και θα σκοτώσω και το μωρό της", συμπλήρωσε ο τρίτος ενώ υπήρξαν άπειρα σχόλια σχετικά με την έμπνευση που θα μπορούσε να έχει η 24χρονη τραγουδίστρια αν υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη ή ακόμη και αν το μωράκι της πέθαινε.

Υπήρχαν φυσικά και πιο ελαφρά σχόλια του τύπου "Α, ήταν έγκυος η Αντέλ; Είναι τόσο χοντρή που δεν το είχα καταλάβει", αλλά μπροστά στα άλλα θεωρούνται απλά… πταίσματα!

Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν την πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και τον σύντροφό της Σάιμον Κόνεκι (Simon Konecki) να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενώ ο εκπρόσωπός της δήλωσε ότι "δεν έχουμε καμία ανακοίνωση προς το παρόν".

Ζ. Κ.