Πουνέντης: οι μπηχτές & το αντίο σε Heaven & Ρυθμό

22.10.2012
Aπό το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει η διαδικασία αποχώρησης του Μάκη Πουνέντη από τον όμιλο του ΑΝΤ1. Παρά τις φήμες, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής της μουσικής εταιρίας Heaven αλλά και του Ρυθμού 9,49 είχε επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του μετά τις καλοακιρινές διακοπές.

Όπως φαίνεται, τα προβλήματα του Πουνέντη με τον όμιλο δεν λύθηκαν ποτέ, κι έτσι ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ομίλου ΑΝΤ1 υπέγραψε την Παρασκευή την παραίτησή του χωρίς τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Αποχαιρετώντας σήμερα το πρωί τους ακροατές του Ρυθμού 9,49, μοιράστηκε τις σκέψεις, τις μπηχτές και τις ευχαριστίες του με τους ακροατές που τον αγάπησαν τα τελευταία 9 χρόνια τονίζοντας:

"Σε κάποιους που ίσως να με πρόδωσαν, να μην έδωσαν όσα πίστευα, ίσως να το έχω κάνει κι εγώ αυτό σε κάποιους. Δεν κρατάω κακίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες του Ρυθμού και την οικογένεια Κυριακού, που με πίστεψε, με στήριξε και με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως τον Θοδωρή Κυριακού, που είναι και φίλος", ενώ συμπλήρωσε:

"Νιώθω ότι κάποια στιγμή από τον ΡΥΘΜΟ θα τα ξαναπούμε. Για το τέλος επέλεξα ένα τραγούδι που δεν παίξαμε ποτέ από τον ΡΥΘΜΟ, μιας και παίζουμε ελληνικά, αλλά είναι ένα κομμάτι που το ακούω, σε μοναχικές στιγμές σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ"!

Το τραγούδι που ακούστηκε ήταν το "My way"του Φρανκ Σινάτρα περνώντας το μήνυμα πως ο Μάκης ήθελε να κάνει τα πάντα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Όταν αυτό έπαψε να συμβαίνει, πήρε το καπελάκι του και αποχώρισε!