Η 6χρονη κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ στο κλαρί; Κρίμα!

27.11.2012
Στα χνάρια της μαμάς της, που χάθηκε πρόωρα, βαδίζει η μικρή Ντανιελίν (Dannielynn) όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν για το υγιές της κίνησης.

Στα έξι της χρόνια, η κόρη της Άνα Νικόλ Σμιθ (Anna Nicole Smith) είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια για τα ρούχα Guess Kids.

Στην πρώτη της δουλειά ως μοντέλο η Ντανιελίν εργάζεται για μια φίρμα την οποία έχει εκπροσωπήσει και η μαμά της το 1992, αντικαθιστώντας την Κλόντια Σίφερ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σκηνές από τα γυρίσματα, όπου είναι παρών και ο μπαμπάς της μικρής, Λάρι Μπίρκχεντ (Larry Birkhead). Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι συγκλονιστική.

Η Σμιθ πέθανε το 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών και η Ντανιελίν ζει μαζί με τον πατέρα της στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Η ανησυχία που εκφράζεται πανταχόθεν εστιάζεται στο κατά πόσο μπορεί ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να χειριστεί την έκθεση αυτού του είδους. Ειδικά ένα παιδί σαν την Ντανιελίν με τέτοια επιβάρυνση λόγω της υπερβολικής έκθεσης –με την κακή έννοια- στην οποία είχε υποβληθεί η μαμά της.

Πάντως, ο μπαμπάς της μικρής –ο οποίος παρεμπιπτόντως κέρδισε τη δίκη για την πατρότητά της ύστερα από τέστ DNA καθώς τη διεκδικούσε και ο πρώην δικηγόρος της Σμιθ- δηλώνει περήφανος για την Ντανιελίν του, τονίζοντας ότι "η Άνα Νικόλ σίγουρα κοιτάζει από εκεί ψηλά και χαίρεται".

Ζωή Κίττα