Διώχνουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το X-Factor;

28.12.2012
Κι άλλο χτύπημα για την πριγκίπισσα της ποπ λίγες μέρες πριν φύγει το 2012.

Δεν πρόλαβε να "καταπιεί" το σκάνδαλο που μόλις ξέσπασε όταν ο κουνιάδος της εμφανίστηκε διεκδικώντας την πατρότητα του μεγάλου γιου της και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) κινδυνεύει να βρεθεί… άνεργη!

Με τα γυρίσματα του φετινού κύκλου του X Factor να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, φήμες –εκ των έσω- θέλουν το συμβόλαιο της Σπίαρς να μην ανανεώνεται. Ήταν και… παχυλό!

"Η Μπρίτνεϊ θα πάρει πόδι", μεταφέρει πηγή του Us Weekly συμπληρώνοντας ότι οι παραγωγοί μπορεί να την ήθελαν για μεγαλύτερη διάρκεια, όμως τελικά… δεν τους βγήκε καθόλου.

$15 εκατομμύρια λέγεται ότι τσέπωσε η 31χρονη σταρ, το οποία όμως –σύμφωνα με όλους τους εμπλεκόμενους- δεν άξιζε στο παραμικρό.

"Είναι σα να της έδωσαν όλα αυτά τα χρήματα για να λέει απλά 'υπέροχο' και να μισοχειροκροτάει", συνεχίζει η πηγή, εξηγώντας ότι ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) είχε στον νου του την "τρελή Μπρίτνεϊ" και πήρε μια τελείως "βαρετή Μπρίτνεϊ" αντ' αυτής.

Τελικά, αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες που θέλουν και τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) να μην πάει και τόσο καλά, τότε μάλλον για την Πρωτοχρονιά η Μπρίτνεϊ χρειάζεται... ευχέλαιο!

Ζ. Κ.