Χρήστος Βασιλόπουλος: "Θα ντυνόμουν τραβεστί για..."

28.12.2012
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και πέρασε μια βόλτα από τον Πέτρο Κωστόπουλο κι όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην έχει γερές δόσεις σεξ.

Και κάνει ο παρουσιαστής την καίρια ερώτηση «εσύ δοκίμασες να δεις εάν είσαι κι αλλιώς;» με τον ηθοποιό να ζητάει να κλείσουν οι κάμερες για να απαντήσει. Κάμερες δεν έκλεισαν, ο Κωστόπουλος επέμεινε να πάρει απάντηση.

Τότε ο Βασιλόπουλος του απάντησε ως άλλος Χιου Χέφνερ ότι «πραγματικός άντρας είναι αυτός που έχει δοκιμάσει με άλλον άντρα, ξέρει πώς είναι και δεν του άρεσε» κι ότι αυτό τον τρόπο σκέψης τον έχει πάντα στο μυαλό του.

Ποιά η γνώμη του για τα όργια; «Καλή η παρτ**ζα με δυο γκόμενες κι εσύ μόνος σου», όπως του είπε ο παρουσιαστής, αναφερόμενες σε παλαιότερες δηλώσεις του, αλλά ναι, υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Ο Χρήστος δε θα πήγαινε ποτέ με τη γυναίκα του κολλητού του και δε θα φορούσε ποτέ στρινγκ γιατί δεν το βρίσκει αντρικό.

Ωστόσο, αν και συμπλήρωσε ότι θα ντυνόταν τραβεστί για το εξώφυλλο ενός περιοδικού, ο Κωστόπουλος δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα, μιας και τη βρήκε εν ολίγοις «μια από τα ίδια» και ξενέρωσε.

Ν.Ε.