Κρίστεν Στιούαρτ: Θα ζήσω τη ζωή μου!

28.12.2012
Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τον τελευταίο χρόνο η γνωστή ηθοποιός και παρότι δεν ήταν για… καλό (!) εκείνη δηλώνει ότι δεν τη νοιάζει ό,τι και αν λένε οι άλλοι για εκείνη.

Μιλώντας στο USA Today, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) παραδέχτηκε ότι δεν είναι και πολύ κοινωνική. Αντίθετα μάλιστα.

"Νιώθω ότι πηγαίνω ακόμη στο σχολείο και όλοι γελούν μαζί μου. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπαίνουν σε έναν χώρο και αρχίζουν αμέσως να μιλούν με όλο τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι", ομολόγησε η 22χρονη ηθοποιός εξηγώντας ότι πραγματικά δεν είναι εύκολο να την πλησιάσει κάποιος.

Αποφασισμένη να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή δεν παραδέχεται ούτε διαψεύδει φήμες, μη λύνοντας και τον γρίφο του αν είναι ή όχι ζευγάρι ξανά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

"Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν να δουν. Αυτό που προβάλλεται. Όμως τελικά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταφέρεις να ζήσεις τη ζωή σου. Και εγώ αυτό ακριβώς θα κάνω. Θα τη ζήσω τη ζωή μου", ξεκαθάρισε η Κρίστεν μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για τη στάση που κρατάει όταν σβήνουν οι κάμερες.

Ζ. Κ.