Τι έκανε το Βρεττό να πέσει στα πατώματα;

31.12.2012
Μπορεί την προηγούμενη Κυριακή, ο Ηλίας Βρεττός να είχε χαρακτηρίσει τα οκτάρια που είχαν πέσει βροχή, «το ομορφότερο δώρο Χριστουγέννων», αλλά δε φανταζόταν το δώρο της Πρωτοχρονιάς που του ετοίμασε η κριτική επιτροπή.

Στο χθεσινό Dancing with the Stars, ο Ηλίας κι η Κλώντια Άννα τα πήραν όλα κι έφυγαν, αφού πήραν πέντε στα πέντε εννιάρια -σύνολο 45 βαθμοί- κι ήρθαν πρώτοι στη βαθμολογία. Να σημειώσουμε εδώ ότι πρόκειται για την υψηλότερη βαθμολογία που έχει δοθεί κατά τη διάρκεια του 3ου κύκλου του Dancing with the Stars.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο η κριτική επιτροπή και το κοινό που εντυπωσιάστηκαν από τη χορογραφία, αλλά κι η κούκλα -όπως κάθε Κυριακή, άλλωστε- Ζέτα, η οποία αν κι ήθελε να σχολιάσει λόγια συνεργάτη του γύρω από τον ερωτικό τομέα, τα προσπέρασε.

Τι είχε πει συνεργάτης του; «Ότι εάν με κάτι δεν έχει πρόβλημα ο Ηλίας είναι το θέμα των γυναικών. Ξέρει πώς να προσεγγίσει μια γυναίκα, τι να της πει, πότε και πώς να της το πει».

«Θέλω να αποχαιρετήσω το 2012 με μια πάρα πολύ δυναμική, αλλά κι ευαίσθητη χορογραφία» είχε δηλώσει ο Ηλίας, εξηγώντας το λόγο που επέλεξε την πιο αγαπημένη του μελωδία, το Nostalgia του Yanni και δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Συμπλήρωσε δε ότι «έχει τύχει μετά από μια μεγάλη σχέση όταν χώρισα να πέσω στα πατώματα και να κλαίω και να το ακούω στο repeat”.

Ν.Ε.