Τι λιγουρεύεται σαν τρελή η έγκυος Κιμ Καρντάσιαν

02.01.2013
Μπορεί η αδερφή της Κούρτνεϊ (Courtney) να έκανε τις δύο εγκυμοσύνες και γέννες της να φαντάζουν παιχνιδάκι, δεν φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο και με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian)!

Η διάσημη τιβί σταρ που διανύει τους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της μίλησε στο δίκτυο E! Και αποκάλυψε πως τα έχει βρει σκούρα με την ''ενδιαφέρουσα'' κατάστασή της.

Η 32χρονη Κιμ μπορεί να μην υποφέρει από πρωινές ναυτίες όπως τόνισε αλλά η καθημερινότητά της έχει αλλάξει, κάτι που η ίδια δυσκολεύεται να χωνέψει:

''Δεν θα έλεγα ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι εύκολο έστω κι αν δεν έχω ναυτίες. Κοιμάμαι πολύ, προσπαθώ να παραμένω υγιής αλλά αυτό που νομίζει ο κόσμος, πως η εγκυμοσύνη είναι κάτι διασκεδαστικό, δεν ισχύει. Στη φάση που είμαι, τα πράγματα μπορούν να καλυτερεύσουν''.

Η Κιμ τόνισε στη συνέντευξή της πως έχει διαρκείς πόνους που μεγαλώνουν:

''Η ίδια μου η αδερφή έκανε την εγκυμοσύνη να φαντάζει κάτι εύκολο αλλά δεν είναι! Το θέμα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές και πόνους που μεγαλώνουν. Όλοι μου λένε πως η φάση που περνάω αξίζει, οπότε περιμένω να το ζήσω''.

Οι ευτυχής Κιμ και ο πατέρας του παιδιού της Κάνιε Γουέστ δεν γνωρίζουν ακόμα το φύλο του μωρού αλλά σύντομα θα το μάθουν κι αυτό. Η ίδια τόνισε πάντως πως δεν έχει κάποια προτίμηση, απλά θέλει να αποκτήσει ένα υγιές μωρό.

Όσο για τις περίεργες λιγούρες της, η Καρντάσιαν λαχταράει Σούσι, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πως δεν πρέπει να καταναλώσει ενώ το έχει ρίξει στα καροτάκια και το σέλινο που κάνουν καλό στο μωρό.

Πάντως, μην νομίζεις πως η τιβί σταρ έχει μείνει κλεισμένη σπίτι. Η δουλειά πάνω απ' όλα. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς την πέρασε άλλωστε σε κλαμπ του Λας Βέγκας παρέα με τον αγαπημένο της, κερδίζοντας για την εμφάνισή τους αυτή περί τα 300.000 δολάρια!

Κ.Π