Πώς μπλέχτηκε ο Μπίμπερ στο θάνατο φωτογράφου

02.01.2013
H λευκή Ferrari του τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) αποτέλεσε όπως φαίνεται την αιτία για το θάνατο ενός παπαράτσι σε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Ο άτυχος φωτογράφος φαίνεται πως ακολούθησε τη λευκή πολυτελή Ferrari που ανήκει στο 18χρονο Μπίμπερ και στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφίες του αυτοκινήτου, διέσχισε απρόσεκτα την λεωφόρο Sepulveda Boulevard στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου μετά από τυχαίο έλεγχο της τροχαίας και ο άτυχος φωτογράφος έσπευσε να τραβήξει φωτογραφίες από το γεγονός.

Ο άτυχος παπαράτσι, ηλικίας 29 ετών που ακούει στο όνομα Κρις, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την Ferrari δεν οδηγούσε ο Μπίμπερ αλλά κάποιος φίλος του.

Ο αστυνομικός James Stoughton επιβεβαίωσε πως ο παπαράτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος φωτογράφος προειδοποιήθηκε αρκετές φορές από τους αστυνομικούς πως το σημείο που στεκόταν δεν είναι ασφαλές ενώ δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στον οδηγό που τον παρέσυρε.

Μιλώνταε στο CNN, ο Μπίμπερ εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός:

''Μπορεί να μην ήμουν μπροστά στο τραγικό αυτό ατύχημα αλλά οι σκέψεις μου και η προσευχή μου ακολουθεί την οικογένεια του θύματος. Εύχομαι, τούτη η τραγωδία να οδηγήσει στη δημιουργία αυστηρότερων νόμων που θα προστατεύσουν την ζωή και την ασφάλεια των διασημοτήτων, των αστυνομικών αλλά και των φωτογράφων''.

K.Π