Λόπεζ: με φόρεμα Versace στο μπάνιο της (!)

04.01.2013
Ήταν ένα φόρεμα που συγκλόνισε τον κόσμο το 2000! Το πράσινο φορεματάκι με τις διαφάνειες, το ανοιχτό στήθος μέχρι τον αφαλό, την αγκράφα στην μικρή περιοχή, το μοτίβο ζούγκλας από τον οίκο Versace έχει σημαδέψει την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) η οποία αποκαλύπτει σήμερα που βρίσκεται το κομμάτι αυτό.

Ως γνωστόν η Jlo είχε φορέσει το περίπλοκο αυτό αλλά αέρινο φουστάνι στα 23α Βραβεία Grammy -η αρνηιτική κριτική που είχε δεχτεί τότε η JLo δεν είχε προηγούμενο- και σήμερα μιλώντας στο αμερικάνικο ''Harper’s Bazaar'' παραδέχεται πως το κομψοτέχνημα τούτο δεν είναι για να το φοράς εκτός σπιτιού:

'Το έχω σπίτι. Τις προάλλες, η οικονόμος μου το ξέθαψε και το έβαλε σαν ρόμπα στο μπάνιο μου, εκεί που φτιάχνω τα μαλλιά μου και κάνω το μακιγιάζ μου. Με ρώτησε μάλιστα αν μου αρέσει αυτό το φόρεμα αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ωραίο για να το φοράς μέσα στο σπίτι''.

Η 43χρονη σούπερ σταρ, παραδέχεται πως παρόλο που έχει μια ομάδα πίσω της από κομμωτές και στυλίστες, προτιμά να ετοιμάζει μόνη της τις βαλίτσες της, να χτενίζει τα παιδιά της, να βρίσκει ρούχα για τα διδυμάκια της, να βάζει την πινελιά της σε όλα.

Κ.Π