Έτοιμη να... κλεφτεί η Τζένιφερ Άνιστον

07.01.2013
Οι φήμες για τον γάμο της που όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει συνεχίζουν να φτάνουν "καυτές" με τις πιο πρόσφατες να θέλουν την 43χρονη σταρ να μην κρατιέται άλλο να ντυθεί νυφούλα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο αγαπημένος της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αρραβωνιάστηκαν τον περσινό Αύγουστο και από εκείνη τη στιγμή ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Το πιο πιθανό σενάριο τους ήθελε να παντρεύονται στο Μεξικό στο τέλος του χρόνου αλλά ούτε αυτό το είδαμε.

Ωστόσο, πηγή του περιοδικού "OK!" αποκαλύπτει ότι η Τζεν "βιάζεται να… τελειώνει".

"Λέει συνέχεια στους φίλους της ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Μέχρι που αστειεύεται ότι θα πάρει τον Τζάστιν και θα πάνε να παντρευτούν στο Λας Βέγκας", μεταφέρει η πηγή υπογραμμίζοντας όμως ότι παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πραγματικά πιθανό, δεν αποκλείεται τελικά το διάσημο ζευγάρι να… κλεφτεί προκειμένου να γλιτώσει όλη την προσοχή των μίντια.

Η Άνιστον και ο Θερού ταξίδεψαν πρόσφατα στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικό όπου λέγεται ότι έψαξαν την πιθανότητα μιας άκρως ιδιωτικής τελετής.

Τώρα το αν και κατά πόσο κατέληξαν κάπου δεν έγινε γνωστό, όμως οι "κακές γλώσσες" τους θέλουν να παντρεύονται κρυφά και μετά να το δημοσιοποιούν.

"Αυτό που θέλουν η Τζεν και ο Τζάστιν είναι να ξεγελάσουν όλο τον κόσμο και να παντρευτούν μόνοι τους, μόνο με όσους εκείνοι επιλέξουν να είναι κοντά τους τη μεγάλη στιγμή τους", συνεχίζουν οι πληροφορίες υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για "μια πολύ μεγάλη έκπληξη".

Ζ. Κ.