Το ρεζιλίκι της Έμα Γουάτσον

07.01.2013
Μία άκρως τρομακτική -και ταπεινωτική- εμπειρία είχε πρόσφατα η νεαρή ηθοποιός που έγινε διάσημη ως η "Ερμιόνη" του Χάρι Πότερ (Harry Potter).

Η Έμα Γουάτσον (Emma Watson) τα "χρειάστηκε" πρόσφατα όταν υπάλληλοι του τελωνείου στο Αεροδρόμιου JFK της Νέας Υόρκης τη σταμάτησαν καθώς την πέρασαν για "ανήλικη" και ήθελαν να ελέγξουν γιατί ταξιδεύει χωρίς τους γονείς της!

Στα 22 της χρόνια, ντυμένη πολύ απλά με ένα μαύρο σακίδιο στους ώμους, η γνωστή ηθοποιός έμοιαζε τόσο νεότερη που μπέρδεψε τους υπεύθυνους και θέλησαν να το ψάξουν το ζήτημα.

"Η Έμα κοψοχολιάστηκε. Όχι μόνο δεν την αναγνώρισαν, αλλά την πέρασαν και για παιδάκι. Ντράπηκε πολύ αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει με χιούμορ", μεταφέρουν πηγές της "The Sunday People".

Μετά το ατυχές συμβάν η Γουάτσον μετέφερε τον σχετικό διάλογο στη σελίδα της στο Twitter. "Έλεγχος διαβατηρίων: 'Ανήλικος μη συνοδευόμενος;' Εγώ: 'Παρακαλώ;' Έλεγχος διαβατηρίων: 'Πού είναι ο κηδεμόνας σου;' Εγώ; 'Μα είμαι 22!!!!!!" έγραψε η Έμα τονίζοντας ότι δεν θα φορέσει σακίδιο πλάτης ποτέ ξανά…

Ζ. Κ.