Μαμά Λόχαν: Να τι "σακάτεψε" την κόρη μου

08.01.2013
Σοκαριστικές κατηγορίες κάνει η Ντίνα Λόχαν (Dina Lohan) εξηγώντας γιατί η κόρη της είναι κατεστραμμένη.

"Η Λίντσεϊ (Lindsay) έβλεπε τον πατέρα της να με κακοποιεί καθώς μεγάλωνε. Είδε πολλά τρελά πράγματα γι' αυτό και είναι τόσο σακατεμένη σήμερα", αποκάλυψε η 50χρονη Ντίνα μιλώντας στους "New York Daily News" θέλοντας –όπως τόνισε- να μάθει όλος ο κόσμος την πηγή των προβλημάτων της κόρης της.

"Η Λίντσεϊ έβλεπε όλο το ξύλο που έπεφτε, όλη την κακοποίηση και φώναζε 'Μείνε μανούλα, μην φεύγεις'", συμπληρώνει η Ντίνα υπογραμμίζοντας και τη μάχη που έδινε εκείνη για να αντέξει τον Μάικλ (Michael) και το κακό που της έκανε. Αποκάλυψε μάλιστα και έναν βιασμό τον οποίο υπέστη όταν η Λίντσεϊ και οι αδελφές της ήταν ακόμη μικρές. Και στο διπλανό δωμάτιο.

Η μαμά της Λίντσεϊ Λόχαν πήρε την απόφαση να ανοίξει το στόμα της όταν έπεσε στα χέρια της μια φωτογραφία του 1986 με την ίδια να κρατά αγκαλιά την κόρη της έχοντας το μάτι της μαύρο από ξύλο που είχε μόλις φάει από τον Μάικλ. Και για τα δύο περιστατικά, η μαμά Λόχαν ισχυρίζεται ότι έχει τα ιατρικά ντοκουμέντα για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Από την πλευρά του, ο πρώην άντρας της, διαψεύδει κάθετα τους ισχυρισμούς της Ντίνα υποστηρίζοντας εκείνη είναι που έχει καταστρέψει την κόρη τους με τα ψέματά της κατά πως τη συμφέρει.

Ο πόλεμος των Λόχαν καλά κρατεί. Και στη μέση –δυστυχώς- και πάλι η Λίντσεϊ.

Ζ. Κ.