Άφαντος ο Κιμούλης μετά το ένταλμα σύλληψης;

04.02.2013
Μπορεί στις γυναίκες ο Γιώργος ο Κιμούλης να είναι ένας... Δον Ζουάν, όμως, στην Εφορία φαίνεται ότι μόνο... Δον δεν υπήρξε.

Και από την Παρασκευή είναι και... Δον άφαντος, αφού τον ψάχνουνε και δεν τον βρίσκουνε πουθενά τον Γιώργο τον Κιμούλη. Και όπως λένε τα δημοσιεύματα, ο μεγάλος και ποιοτικός ηθοποιός έχει εξαφανιστεί από την Παρασκευή προφανώς για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο!

Σύμφωνα δημοσιεύματα στις εφημερίδες Δημοκρατία και Espresso, ο Κιμούλης καταζητείται για οφειλές ύψους 200.000 ευρώ, παρακαλώ! Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, αλλά και στο θέατρο «Αθηνών» όπου ανεβαίνει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με την Δήμητρα Ματσούκα, αλλά δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με την Δημοκρατία, ο Κιμούλης αποφεύγει τη σύλληψη ενώ παράλληλα προσπαθεί να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του.

Η Espresso, δε, αναφέρει πως το οικονομικό πρόβλημα του ηθοποιού «αγγίζει» και συνεργάτες του -τόσο ηθοποιούς, όσο και τεχνικούς- οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι.