Δεν το βάζω κάτω!

04.02.2013
Οσο και να ψάξεις το «FThis TV» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το απόγευμα στον ΑΝΤ1, δεν θα το βρεις, αφού άλλαξε ζώνη και ώρα μετάδοσης.

Οχι για πρώτη oύτε για δεύτερη, αλλά για τρίτη συνεχόμενη φορά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μετακινήσουν την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία δεν λέει να... βρει τη θέση της στο πρόγραμμα του καναλιού. Και σαν να μην φτάνει μόνον αυτό, η νέα απόφαση της μετακίνησης της εκπομπής, τη φέρνει σε μετωπική σύγκρουση με το αήττητο «Πρωινό Mou», το οποίο φέτος σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

«Η αλήθεια είναι πως από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα, η εκπομπή έχει περάσει σχεδόν απ’ όλες τις ζώνες του καναλιού, όμως, δεν το βάζω κάτω» , λέει χαρακτηριστικά στο «TV Εθνος» η Σταματίνα και συνεχίζει: «Προτιμώ τα πράγματα στη ζωή να τα βλέπω πάντα από τη θετική τους πλευρά. Ετσι, δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ για το αν όλες αυτές οι μετακινήσεις μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την εκπομπή ή αν, τέλος πάντων, της πατούν κάθε φορά φρένο. Προτιμώ όλα αυτά να τα αντιμετωπίζω σαν μια πρόκληση και αυτό που σκέφτομαι και πραγματικά χαμογελώ, είναι το γεγονός ότι το ?FThis?, σε όποια ζώνη κι αν μετακινήθηκε, τα κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπέσταση πορεία και να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων».

Οσο για το αν φοβίζει την παρουσιάστρια η μετωπική της με το... σαρωτικό «Πρωινό Μou» του Mega και για το αν το κανάλι της έχει ζητήσει κάποιες συγκεκριμένες επιδόσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα ποσοστά τηλεθέασης, απαντά: «Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκριθώ με το «Πρωινό Mou» γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Εχουμε να κάνουμε με δύο εντελώς διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Η Φαίη και ο Γιώργος κάνουν μια εντελώς διαφορετική εκπομπή, μια εκπομπή που στήνεται από μια πολυμελή ομάδα, μια εκπομπή που έχει πολλαπλάσιο προϋπολογισμό απ’ ό,τι έχει η δική μας και που έχει, επίσης, τον τριπλάσιο χρόνο από τον δικό μας. Οπότε μοιραία έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα. Αλλωστε, με συγκριτική λογική δεν νομίζω πως προχώρησαν σε αυτήν τη μετακίνηση ούτε οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, οι οποίοι, η αλήθεια είναι πως δεν μου έθεσαν κανέναν όρο, ούτε κάποιο συγκεκριμένο πλαφόν σε σχέση πάντα με την τηλεθέαση. Προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένη αν καταφέρουμε να υπάρχουμε στον αέρα, πετυχαίνοντας διψήφια ποσοστά, χωρίς να πέφτουμε κάτω από τη βάση».

INFO
Το «FThis TV» μετακόμισε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 στις 11.00. Επίσης βγαίνει στον αέρα ζωντανά και όχι σε μαγνητοσκόπηση, ενώ οι συντελεστές του, παρά τον έντονο ανταγωνισμό, θα εξακολουθήσουν να ακολουθούν το ίδιο ακριβώς στήσιμο της εκπομπής.

ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ