Ριάνα & Μπράουν: κάπνιζαν ναρκωτικά δημοσίως

12.02.2013
Το τρομερό ζευγάρι κατάφερε ακόμη μια φορά να ξεσηκώσει τα κουτσομπολιά όταν άρχισαν να μοιράζονται το ίδιο τσιγάρο σε πάρτι που ακολούθησε την απονομή των βραβείων Γκράμι (Grammy Awards).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ TMZ, ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) άναψε ένα ύποπτο στριφτό τσιγάρο στο κλειστό πάρτι που έγινε στο Supperclub του Χόλιγουντ και χωρίς να προσπαθήσει να κρυφτεί, το πρόσφερε στη Ριάνα (Rihanna).

Το είδος του χειροποίητου τσιγάρου έμοιαζε πολύ με "μπάφο", όπως ονομάζονται συνθηματικά όσα τσιγάρα έχουν μέσα μαριχουάνα και κυκλοφορούν ευρέως στα χιπ-χοπ στέκια.

"Το μέρος ήταν γεμάτο με καπνό από χασίς", είπε μια πηγή στο ΤΜΖ και σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους στρέφουν επάνω τους τέτοιες υποψίες.

Η Ριάνα κυκλοφορεί συχνά με το σύμβολο του ιδιαίτερου φυτού στα ρούχα της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει tweetάρει ανάλογους υπαινιγμούς, όπως: "Στριμμένο μαύρο και γεμάτο ποτήρι… Θέλω πάντα τα καλύτερα" και "4:20… Είμαι χάι".

Η ίδια και ο 23χρονος Μπράουν έφυγαν από το πάρτυ νωρίς το πρωί. Η Ριάνα έκρυβε με τα μαλλιά της το πρόσωπο της ενώ εκείνος κάθισε πίσω από το τιμόνι με ένα κοιμισμένο βλέμμα.

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ οι δυο τους εμφανίστηκαν στην απονομή των Γκράμι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ μετά την κοινοποίηση της επανασύνδεσης τους φαίνεται ότι ο Μπράουν έχει γίνει ξανά αποδεκτός στην ευρύτερη μουσική σκηνή και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με πολλά τα ηχηρά ονόματα του χώρου.