Παρανοϊκός απειλεί τη ζωή της Τζένιφερ Λόρενς

20.05.2013
Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μάλιστα για το θέμα αποφάνθηκε και ολόκληρο δικαστήριο.

Ο Κινέζος Χαν Κονγκ Ζάο (Han Cong Zhao) κρατείται στο Κεντάκι με το δικαστήριο να τον έχει παραπέμψει με εγγύηση $100.000 αφού κατηγορείται ότι "καταδιώκει την Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και την οικογένειά της".

Ο 23χρονος Καναδός πολίτης έστειλε 200 (!) φωνητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του αδελφού της ηθοποιού, Μπλέιν (Blaine) ενώ στις 18 Απριλίου το μήνυμα ήταν άκρως απειλητικό: "Σε βρίσκω ή έρχεσαι εσύ σε μένα. Με τσάντισες πολύ και όταν τσαντίζομαι εγώ, περίμενε να δεις τι συμβαίνει".

Και η ιστορία δεν σταματά εκεί καθώς ο προφανώς προβληματικός Ζάο προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια της Τζένιφερ ενώ σε δύο γράμματα που ζήτησα να της παραδοθούν την αποκαλεί "Παναγιά του"!

Ακούγοντας όλα τα δεδομένα η δικαστής Ανέτ Καρέμ (Annette Karem) απεφάνθη ότι "τα θύματα βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο" και έθεσε την εγγύηση στις $100.000 παραπέμποντας τον Ζάο σε δίκη που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Μέχρι τότε, οι Λόρενς ζητούν από τα ΜΜΕ "να σεβαστούν την ανάγκη τους για ηρεμία" ελπίζοντας να αφήσουν όλη αυτή την κακή ιστορία στο παρελθόν.
Ζ. Κ.