Ο Μπραντ Πιτ σε... ντελίριο ευτυχίας

21.05.2013
Εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Esquire", όπου μίλησε για όλα.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στάθηκε στο πλευρό της καλής του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στην πρόσφατη περιπέτειά της με τη διπλή μαστεκτομή και, όπως έχει ήδη παραδεχτεί, "ο δεσμός τους δεν υπήρξε ποτέ πιο δυνατός".

"Έχω ελάχιστους φίλους. Μόνο μια χούφτα κολλητούς, αλλά έχω την οικογένειά μου. Και δεν έχω υπάρξει πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου", εξήγησε ο 49χρονος σταρ επαναλαμβάνοντας την τελευταία του πρόταση με έμφαση ακριβώς μετά.

Με την Αντζελίνα μεγαλώνουν μαζί τα έξι παιδιά τους και ο Μπραντ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον "χαμό" που δημιουργούν στο σπίτι τους.

"Πάντα ήξερα ότι αν έκανα οικογένεια θα ήταν μεγάλη. Ήθελα να υπάρχει ένα χάος μέσα στο σπίτι, ένας διαρκής χαμός από γέλια, τσιρίδες ή και κλάματα", συνέχισε ο Πιτ προσθέτοντας ότι του αρέσει όταν κάποια στιγμή βρίσκεται στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου και μπορεί να διαβάζει με την ησυχία του μια εφημερίδα για παράδειγμα, όμως την αμέσως επόμενη μέρα δεν αντέχει και θέλει αν γυρίσει σπίτι του. "Το λατρεύω, το λατρεύω, το λατρεύω", δήλωσε πανευτυχής ο ηθοποιός ο οποίος λέγεται ότι φέτος θα παντρευτεί με την καλή του. Για να δούμε…

Όσο για την Τζολί; Η διάσημη ηθοποιός, όπως ανακοινώθηκε μόλις, ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τη μαμά της, Μαρσελίν Μπερτράν, που πέθανε το 2007, σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο των ωοθηκών, σε ειδική αφιερωματική ταινία που πρόκειται να γυριστεί.

Ζ. Κ.