Τόμας-Ιωάννα: Ένα ερωτευμένο ζευγάρι που τους χώρισε ο θάνατος

22.05.2013
Εκτός από την οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, τραγική φιγούρα είναι και η αγαπημένη του Ιωάννα.

Το 20χρονο κορίτσι ήταν ο μεγάλος έρωτας του νεαρού ηθοποιού και δεν το έκρυβε. Με κάθε ευκαιρία μιλούσε για εκείνη με αγάπη και θαυμασμό και παρόλο που οι θαυμάστριες «σφάζονταν» στα πόδια του, εκείνος είχε μάτια μόνο για τη σύντροφό του.

Η Ιωάννα, δεν είχε καμία σχέση με το χώρο της showbiz και στεκόταν διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου της. Διακριτικά και με τεράστιο σθένος στάθηκε δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Δύο μήνες τώρα που ο Τόμας έδινε τη δική του μάχη στην εντατική του ΚΑΤ, η Ιωάννα απ’ έξω προσευχόταν για εκείνον και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αισιόδοξη ότι ο αγαπημένος της θα τα καταφέρει.

"Ο Τόμας ζει. Θα τα καταφέρει» είχε ψελλίσει στην τηλεοπτική κάμερα τις πρώτες μέρες μετά το ατύχημα. Μαζί με την οικογένεια του προσευχόταν για το θαύμα, ενώ είχε παρατήσει ακόμη και τις σπουδές της στην Καλαμάτα για να βρίσκεται κοντά του, να του δίνει τη θετική ενέργεια της αγάπης τους.

Δυστυχώς, ο αγαπημένος της δεν τα κατάφερε και τώρα το 20χρονο κορίτσι συγκλονισμένο καλείται να αποχαιρετήσει τον μεγάλο της έρωτα, τον άνδρα της ζωής, τον άγγελό της.

Δες ευτυχισμένες στιγμές του ερωτευμένου ζευγαριού.