Τζορτζ Μάικλ: Πόσο σοβαρό είναι το χτύπημα στο κεφάλι;

22.05.2013
Ύστερα από σχεδόν μια εβδομάδα νοσηλείας ο διάσημος τραγουδιστής παραμένει στο νοσοκομείο και αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Την περασμένη Πέμπτη ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Μεγάλης Βρετανίας.

Φαίνεται πως ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης ο 49χρονος σταρ ήταν εν κινήσει, εκείνος συνειδητοποίησε ότι η πόρτα του συνοδηγού ήταν ανοιχτή, την άνοιξε για να την κλείσει και διερχόμενο αυτοκίνητο "την πήρε μαζί του".

Αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι ο Μάικλ έπεσε στο οδόστρωμα και "ήταν πολύ τυχερός που γλίτωσε γιατί δεν είχε πολύ κίνηση εκείνη τη στιγμή" και η ίδια μόλις που πρόλαβε να τον αποφύγει.

"Είχε ένα μεγάλο κόψιμο στο μέτωπό του και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ το αίμα έτρεχε στο πρόσωπο και τα δόντια του. Ανέπνεε και είχε τις αισθήσεις του αλλά βρισκόταν σε σοκ", μετέφερε η Κάθριν Φοξ (Katherine Fox) ενώ ο εκπρόσωπός του τραγουδιστή προσπάθησε να καθησυχάσει τις φήμες που θέλουν τον Μάικλ "σοβαρά" ως εξής:

"Κάνει μεγάλη πρόοδο. Μετά το ατύχημα που είχε την Πέμπτη, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο. Τονίζουμε, βέβαια ότι αυτό γίνεται καθαρά για λόγους πρόβλεψης και παρακολούθησης καθώς όντως είχε μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και θέλουμε να τον προσέξουμε", έγραφε η ανακοίνωση τονίζοντας ότι είναι πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να βγει.

Περαστικά.
Ζ. Κ.