Τζορτζ Μάικλ: έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ή όχι;

24.05.2013
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με τις κακές γλώσσες να θέλουν το ατύχημα που κρατά τον διάσημο τραγουδιστή επί μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, καθόλου τυχαίο!

Ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) συνεχίζει να νοσηλεύεται για "καθαρά για προληπτικούς λόγους" σύμφωνα με τους γιατρούς του ύστερα από τον τραυματισμό του σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Λονδίνο την περασμένη Πέμπτη.

Φαίνεται ότι ο 49χρονος ηθοποιός, προφανώς χωρίς να το καλοσκεφτεί, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου όπου καθόταν στη θέση του συνοδηγού για να την ξανακλείσει όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν ανοιχτή.

Το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο και έτσι ο Μάικλ πετάχτηκε στο οδόστρωμα χωρίς να το καταλάβει.

"Είχε άγιο", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που μόλις και πρόλαβαν να μην τον πατήσουν ενώ ο ίδιος τελικά γλίτωσε με αρκετούς μώλωπες και εκδορές.

Μέσα σε όλα που έχουν ακουστεί πάντως, υπάρχουν και οι φήμες που μόνο τυχαία δεν θέλουν την πτώση του τραγουδιστή.

Ωστόσο, δικοί του άνθρωποι ξεκαθαρίζουν ότι "Ο Τζορτζ δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας", τονίζοντας ότι βιώνει μια πολύ ευτυχισμένη φάση στη ζωή του και δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα.

"Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο. Απλά προσπαθούσε να κλείσει την πόρτα", υποστηρίζει φίλος του Μάικλ μιλώντας στην εφημερίδα "The Mirror" τονίζοντας πόσο ευτυχισμένος είναι αυτό τον καιρό στην προσωπική του ζωή, γεγονός που επιβεβαίωσε και σύντροφός του, Φάντι Φαγουάζ (Fadi Fawaz) συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι έγινε αφού δεν ήταν παρών.

Περαστικά…
Ζ. Κ.