Σκάνδαλο δωροδοκίας με τη μαμά Καρντάσιαν

24.07.2013
Μέγα "φάουλ" για την Κρις Τζένερ (Kris Jenner) η οποία φαίνεται πως θα πληρώσει ακριβά μια "εξυπνάδα" που πήγε να κάνει.

Η 57χρονη ριάλιτι σταρ και αρχηγός της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ (Kardashian-Jenner) έχει μπλέξει άσχημα και φαίνεται πως θα βγει "κουρεμένη" έχοντας μόλις "πάει για μαλλί".
Συγκεκριμένα η ιστορία έχει ως εξής…

Η Κρις Τζένερ έχει μόλις ξεκινήσει το πολυδιαφημισμένο τοκ σόου της στην τηλεόραση, το οποίο όμως οι τηλεκριτικοί δεν υποδέχτηκαν με τα καλύτερα λόγια. Το αντίθετο μάλιστα.

Τι και αν έκανε πλακίτσα με το μωρό της Κιμ (Kim) η Τζένερ, ή μασάζ στον γιο του άντρα της… Μέχρι που έγλειψε τον για μια μέρα συμπαρουσιαστή της, Μάριο Λόπεζ, στο μάγουλο η Κρις, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Μία από τις κριτικούς, μάλιστα, η Λίντα Στάσι (Linda Stasi) της New York Post τη "στόλισε" κανονικότατα! "Απαίσιο, απαίσιο, απαίσιο. Βαρετό και εγωκεντρικό", ήταν μόνο μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποίησε.

Ε, αυτή διάλεξε να "γλυκάνει" η κατά τα άλλα έμπειρη Τζένερ, αλλά η όλη προσπάθεια της γύρισε μπούμπερανγκ.

Ένα ασημένιο στυλό Tiffany αξίας £275 και cupcakes της έστειλε της δημοσιογράφου η Κρις και εκείνη την "έδωσε" κανονικότατα.

"Αγαπητή Λίντα. Λυπάμαι που δεν σου άρεσε το σόου. Εγώ παραμένω τεράστια θαυμάστρια της στήλης σου. Με αγάπη και ευχές, Κρις.

Υ.Γ.: Όταν νομίσεις ότι έχω βελτιωθεί, μπορεί να γράψεις μια καλύτερη κριτική με αυτό", έγραφε στο σημείωμα που συνόδεψε το "δωράκι" η Τζένερ, και προφανώς ήταν αυτό που έκανε φουρνέλο την κριτικό, η οποία πόσταρε παντού φωτογραφία με τα "πειστήρια".

"Μήπως αυτή η δωροδοκία με κάνει να φαίνομαι χοντρή; Η Κρις Τζένερ μόλις μου έστειλε ένα στυλό Τίφανι με το οποίο να γράψω μια καλύτερη κριτική για εκείνη την επόμενη φορά. Σοκαριστικά λάθος!", έγραψε στο σχόλιο δίπλα στη φωτογραφία του στυλό μαζί με το χειρόγραφο σημείωμα η Λίντα κάνοντας την υπογράφουσα σαφώς… ρόμπα!

Η συνέχεια στο σήριαλ… αναμένεται

Ζ. Κ.