Μπρους Γουίλις και... ρόμπα στη συνέντευξη

31.07.2013
Στην κυριολεξία ο τίτλος, αυτή τη φορά, για τον ηθοποιό που φαίνεται ότι βαριέται και δεν μπορεί –ούτε θέλει- να το κρύψει.

Ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) μπορεί να τα πάει καλά με την υποκριτική και να την απολαμβάνει, δείχνει όμως ότι όλο το υπόλοιπο "πακέτο" δεν το αντέχει με τίποτα.

Για κάθε νέα ταινία που βγαίνει στην κυκνοτροφεία, όλοι οι ηθοποιοί έχουν την υποχρέωση να κάνουν μερικές εμφανίσεις και να δίνουν συνεντεύξεις για την προώθησή της.

Φαίνεται όμως, ότι ο 58χρονος ηθοποιός δεν "τα αντέχει πια αυτά", βαριέται και φέρνει τους δημοσιογράφους σε δύσκολη θέση.

Έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν αρκετές φορές, συνέβη και τώρα. Δις…

Τη μία φορά μιλώντας σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Λονδίνου και στη δημοσιογράφο του Daybreak, Κέιτ Γκάραγουεϊ (Kate Garraway) όπου εμφανίστηκε με μια ρόμπα-μπουρνούζι δίνοντας απόλυτα "βαρεμένες" απαντήσεις στις ερωτήσεις της, και την άλλη στον Τζέιμι Έντουαρτς του Magic 105.4 όπου επιπλέον, τον ειρωνευόταν διαρκώς.

Προφανώς αυτό το κομμάτι της δουλειάς δεν είναι ευχάριστο για τους ηθοποιούς, αλλά ένας επαγγελματίας παίρνει ανάσα και το φέρνει εις πέρας. Όσα χρόνια και αν χρειαστεί. Οι παραγωγοί της ταινίας "Red 2" την οποία αυτό τον καιρό –υποτίθεται ότι- προωθεί ο Γουίλις, τι λένε άραγε;

Ζ. Κ.