Υγιής, χαμογελαστή και αποτοξινωμένη (!) η Λίντσεϊ

31.07.2013
Ολοκλήρωσε και αυτή την τελευταία της θεραπεία η 27χρονη ηθοποιός και κοιτάζει με αισιοδοξία το αύριο. Αμήν…

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) πέρασε το κατώφλι της κλινικής αποτοξίνωσης όπου το δικαστήριο της είχε επιβάλλει να περάσει τις τελευταίες 90 μέρες της ζωής της, χαμογελαστή και χαρούμενη.

Φορώντας ένα κοντό φορεματάκι, κάλτσες μέχρι το γόνατο, μποτίνια, γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο, η Λίντσεϊ έδειχνε υγιέστατη καθώς ανέβηκε σε ένα SUV που την περίμενε έξω από την κλινική Cliffside στο Μαλιμπού.

Μια καινούρια σελίδα γυρίζει πια για η Λίντσεϊ Λόχαν η οποία βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει δυναμικά στη δουλειά αλλά και στη ζωή της, ύστερα από χρόνια "εκτροχιασμού".

Εκτός από την τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Λιζ Τέιλορ που έκανε πρόσφατα η ΛίΛο πρωταγωνίστησε στο ερωτικό θρίλερ "The Canyons " για το οποίο έλαβε εντυπωσιακά θετικές κριτικές.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι το κανάλι της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός ριάλιτι για τη ζωή της νεαρής ηθοποιού, το οποίο βέβαια, επίσημα χαρακτηρίζεται "ντοκιμαντέρ" από τους παραγωγούς του, ενώ παράλληλα, θα παίξει και στην επόμενη ταινία του Μπεν Άφλεκ.

Ε, λοιπόν… Να η ευκαιρία! Θα την αξιοποιήσει, όμως; Ιδού η απορία.
Ζ. Κ.