Η Άνιστον μιλά για το μπατσελορέτ πάρτι της

02.08.2013
Μπορεί να μην ξέρουμε το πού και το πώς για τον γάμο της, όμως για το "πάρτι της με τα κορίτσια" η διάσημη ηθοποιός τα είπε όλα!

Ας αρχίσουμε με τα δεδομένα: Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι αρραβωνιασμένη με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και αναμένεται να τον παντρευτεί.
Μέχρι εκεί…

Όλα τα υπόλοιπα σχετικά με το πώς, το πού και φυσικά το πότε του ευτυχούς γεγονότος παραμένουν άγνωστα.

Ωστόσο, η 44χρονη μέλλουσα νυφούλα, που πρόσφατα άνοιξε το στοματάκι της και "κάρφωσε" χοντρά τον πρώην σύζυγό της, Μπράντ Πιτ (Brad Pitt), έχει σχέδια για το γλέντι που θα προηγηθεί του γάμου, με τις φίλες της. Και μιλά γι' αυτό στην κολλητή της, Τσέλσι Χάντλερ (Chelsy Handler).

Η Τζεν επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή "Τσέλσι Λέιτλι" όπου ύστερα από ερώτηση για το μπατσελορέτ πάρτι της (όπως λέγεται το "μπάτσελορ" για τα κορίτσια εις την αγγλικήν!) απάντησε ότι "θα ήθελε κάτι πολύ χαμηλών τόνων".

Όμως η γλώσσα του σώματός της άλλα πρόδιδε. Και η φιλενάδα δεν της χαρίστηκε.

"Θα ήθελα απλά να κάνουμε ένα ταξιδάκι στο Κάμπο, ή κάτι διασκεδαστικό", είπε χαλαρά η Τζένιφερ, όμως το ματάκι που έκλεισε αμέσως μετά στην κάμερα άναψε φωτιές.

Στο μεταξύ η Χάντλερ είχε άγριες διαθέσεις, που φυσικά και δεν κράτησε για τον εαυτό της.

"Τι θα έλεγες για μια μεγάλη, μαύρη ψ**ή", πρότεινε η Τσέλσι, χρησιμοποιώντας μια ατάκα από τον ρόλο της φίλης της στην τελευταία ταινία "We're the Millers" όπου ερμηνεύει μια μαμά στριπτιτζού.

Γέλασαν πολύ τα κορίτσια ενώ στη συνέχεια η Τζεν χαρακτήρισε απόλυτες βλακείες όσα γράφονται για το ότι εκείνη και Τζάστιν έχουν γίνει γυμνιστές και κυκλοφορούν ολοτσίτσιδοι μέσα στο σπίτι…

Πάντως ημερομηνία γάμου ακόμη δεν υπάρχει. Αυτό το επανέλαβε η μέλλουσα νυφούλα.

Ζ. Κ.