Τι δήλωσε ο Λιάγκας για τη μεταγραφή στον Ant1;

02.08.2013
Η μετακίνηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το Mega στον Ant1 έσκασε σα βόμβα την 1η Αυγούστου αφού μάλλον μια τέτοια κίνηση δεν την είχε προβλέψει κανείς.

Τι έκανε, όμως, το ζευγάρι να αλλάξει τηλεοπτική στέγη; Όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο tvshow, η σιγουριά που τους έδωσε ο Ant1, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο για 2+1 χρόνια:

«Ήταν και για μας ένα σοκ. Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν».

Την περασμένη βδομάδα η Φαίη κι ο Γιώργος είχαν ένα τελευταίο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο, αλλά οι υπογραφές δεν έπεσαν κι οι οικονομικές δυσπραγίες ήταν η αιτία.

Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στον Ant1, ο οποίος αποκτά και πάλι πρωϊνή ζώνη 10.00-13.00, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι ο Γιώργος θα αναλάβει την παρουσίαση κι ενός late night show.

Φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού δήλωσε στο TLIFE: «Ένιωσαν πως έκλεισε αυτός ο κύκλος στο Mega. Ένιωσαν πως ίσως ήρθε η ώρα για να επιχειρήσουν κάτι καινούργιο και για να ξεκινήσουν ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι. Δεν ήταν για εκείνους μία εύκολη απόφαση. Παρ’ όλα αυτά είπαν να το τολμήσουν. Να το τολμήσουν να ξεκινήσουν κάτι νέο», ενώ ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα δεν ήταν το κίνητρο για την τελική τους απόφαση.

Ν.Ε.