Ποιοί παρουσιαστές "παίζουν" για το Πρωινό mou;

02.08.2013
Μετά την αιφνιδιαστική μεταγραφή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα από το Mega στον Ant1, αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι το ακόλουθο: Ποιοί θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν;

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες είναι αρκετά και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είναι δοκιμασμένος στην πρωινή ζώνη, ενώ ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να γίνει μπαμπάς, οπότε από ενδιαφέρον για την τηλεθεάτρια, άλλο τίποτα.

Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, δε θα είναι μόνος του, αλλά να έχει δίπλα του τη Μαρία Μπεκατώρου. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουν πει κι οι δύο πόσο πολύ θέλουν να συνεργαστούν.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να δούμε και τη Μαρία μόνη της να αναλαμβάνει το πρωινό του Mega. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το σενάριο Μαρία «κολλάει» στο γεγονός ότι η ίδια φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ant1 για το 2ο κύκλο του Your Face Sounds Familiar κι η ίδια δε θα ήθελε να τα «χαλάσει» με το κανάλι.

Επόμενο σενάριο θέλει ένα ακόμα δοκιμασμένο δίδυμο με χημεία επί της οθόνης και δεν είναι άλλο από το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Βέβαια, η όμορφη Ζέτα θεωρείται σίγουρο ότι θα παρουσιάσει το Dancing with the Stars 4, ενώ στο παρελθόν που το όνομά της έχει ακουστεί πολλές φορές για πρωινή ζώνη καναλιού, απ’ ότι είχαμε καταλάβει από τότε δηλώσεις της δεν πέταγε και τη σκούφια της με την ιδέα.

Τέλος, άλλο ένα όνομα είναι της Ναταλίας Γερμανού, η οποία αφού δε θα παρουσιάζει το «Μες στην καλή χαρά» φέτος και φαίνεται ότι εγκαταλείπει τον Alpha, είναι ελεύθερη να πάει όπου θέλει. Δοκιμασμένη στο πρωινό είναι, ο κόσμος της αγαπάει, γιατί όχι; Παίζει, μάλιστα, το ενδεχόμενο να ενώσει τις δυνάμεις της με το Γρηγόρη.

Μην ξεχνάς ότι όλα τα παραπάνω είναι απλά σενάρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Όρεξη να έχεις…

Ν.Ε.