Το λουκέτο σε μαγαζί που τραγουδάει ο Κιάμος

05.08.2013
To ΣΔΟΕ έχει αγριέψει και είναι σου λέει αμείλικτο αφού θέλει να πατάξει την φοροδιαφυγή και σκέφτηκε να περάσει μια βόλτα από τις μπουζουκερί Θεσσαλονίκης για να πιάσει δουλειά.

Σε έλεγχο λοιπόν που πραγματοποίησε τις πρωινές ώρες της 03/08/2013 στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο οποίο εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος (Fix Summer Live), διαπίστωσε ότι είχε υποπέσει σε πλήθος παραβάσεων!

Ο Κιάμος εμφανίστηκε κανονικά και τραγούδησε, μένοντας στο πόστο του μιας και το καράβι δεν θα έμενε ακυβέρνητο λόγω φοροδιαφυγής.

Λίγο πριν βγει στην σκηνή έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο "SUMMER FIX" της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές,ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου».

Και ποιος ο ...λογαριασμός; Για κάθε απόδειξη, το πρόστιμο είναι 800 ευρώ. Έτσι, επιχειρηματίας που δεν εξέδωσε 200 αποδείξεις, θα πρέπει να πληρώσει 12.000 ευρώ. Χμμ... Να μια καλή αρχή!


Ε.Α.