Γιατί παίρνουν διαζύγιο Μάικλ Ντάγκλας & Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς;

05.08.2013
Ο έρωτας τους ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια, παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 2000 και μάλλον ήρθε η ώρα να πέσουν οι τίτλοι τέλους για την Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς και το Μάικλ Ντάγκλας.

Στο παρελθόν είχαν ακουστεί πάλι φήμες που ήθελαν τους 2 ηθοποιούς να παίρνουν διαζύγιο, αλλά μέχρι τώρα διαψεύδονταν.

Τώρα, όμως, το αμερικανικό Star magazine αναφέρει ότι ο Ντάγκλας ετοιμάζεται να ανακοινώσει κι επίσημα ότι παίρνουν διαζύγιο.

«Ο γάμος του Μάικλ και της Κάθριν έχει ουσιαστικά τελειώσει. Ο Μάικλ πρόκειται να κάνει την ανακοίνωση σύντομα», επιβεβαίωσε άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό και συμπλήρωσε:

«Η Κάθριν παλεύει να σώσει το γάμο, αλλά αυτός έχει κουραστεί πλέον. Έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, επέζησε από τέταρτο στάδιο καρκίνου του φάρυγγα κι αισθάνεται ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για τις εκρήξεις θυμού της, τις εναλλαγές της διάθεσης και τους απαιτητικούς τρόπους της».

Μάλιστα, η Κάθριν φέρεται να έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της κι αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το σύζυγό της. Ο ίδιος στο παρελθόν δεν ήθελε να επιβαρύνει την κατάστασή της με ένα χωρισμό, αλλά τώρα έφτασε στα όριά του και θα προχωρήσει τις διαδικασίες χωρίς να σκέφτεται σε τι κατάσταση είναι η γυναίκα του.

Να αναφέρουμε ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η solo εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο κόκκινο χαλί στις !6 Ιουλίου στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί Red 2 ήταν αυτή που πυροδότησε εκ νέου τις φήμες για διαζύγιο.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ