Pink: "Χαίρομαι όταν με λένε λεσβία"

05.08.2013
Η Pink ξεκαθάρισε ότι το παίρνει ως κομπλιμέντο όταν οι άνθρωποι την αποκαλούν λεσβία.

Το πόσο υποστηρίζει η τραγουδίστρια τη γκέι κοινότητα είναι γνωστό και κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Αυστραλία το Σαββατοκύριακο, η Pink χόρεψε πάνω στη σκηνή κρατώντας περήφανα τη σημαία του ουράνιου τόξου.

Η εμφάνισή της προκάλεσε πάρα πολλά σχόλια από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν τη σεξουαλικότητά της με την ίδια να απαντά σε όλους το εξής:

"Αστείο: όταν μου γράφετε στο Twitter και μου λέτε ‘είσαι λεσβία’ πραγματικά δε με ενοχλεί καθόλου. Είναι ένα κομπλιμέντο. Τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι, οπότε ...."

"Είμαι σίγουρη ότι όλοι εσείς που σας περισσεύει το μίσος μπορείτε να σκεφτείτε σε κάτι λίγο χειρότερο από αυτό;! Ελάτε, ας είστε δημιουργικοί. Έχετε 140 χαρακτήρες!"

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φαν της στο Σύδνεϋ για τις υπέροχες στιγμές που τις χάρισαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ στο πλευρό της είχε τη 2χρονη κόρη της και τους 68χρονους γονείς της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Pink αναφέρεται δημόσια στα στενά της πρόσωπα που είναι γκέι.

Παλαιότερα είχε πει: "έχω πολλά γκέι αγόρια γύρω μου, αλλά τα gay κορίτσια μου είναι το στήριγμά μου. Είναι η ειλικρίνειά μου σε έναν ωκεανό από μ*λ*κίες. Θα έπρεπε να είμαι γκέι από τον τρόπο που φαίνομαι και τον τρόπο που είμαι. Απλά τυχαίνει να μην είναι. Ωστόσο, αυτό βγάζει απλά τέλειο κι απόλυτο νόημα".

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ