Στα 6 πρωτοείδε πορνό η Αμάντα!

09.08.2013
Και δεν της φαινόταν. Όταν την πρωτοείδαμε στο Mamma Mia! να υποδύεται τη μικρή κι αθώα κόρη της Μέρυλ Στριπ πού να φανταστούμε ότι 5 χρόνια μετά θα υποδύεται την πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς και θα μας στέλνει αδιάβαστους με τις δηλώσεις της...

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας είδαμε πορνό (είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι), αλλά το ερώτημα είναι σε ποια ηλικία είδε η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried);

Σε συνέντευξή της για την προώθηση της νέας της ταινίας Lovelace, η γλυκούλα –φαινομενικά- Αμάντα μας έλυσε την απορία: Προτού μάθει καλά καλά ορθογραφία, σε ηλικία των 6 ετών!

«Ήμουν πέντε ή έξι. Έξι, νομίζω. Ναι. Ήταν ένα αστυνομικός, ένας άντρας που φόραγε στολή αστυνομικού κι ήταν ένα κορίτσι που γονάτισε μπροστά του. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει ποτέ στη ζωή μου πέος και το θυμάμαι ως κάτι πολύ γραφικό κι επίσης, θυμάμαι όταν ολοκλήρωσε. Ήταν τόσο τρομακτικό, ήταν αστείο.

Ωστόσο, ήταν ακόμα τόσο μα τόσο λάθος γιατί ήταν το 1990 ή το 1991 και τότε το AIDS ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτο. Το να παρακολουθείς οποιουδήποτε είδους σεξουαλική πράξη όταν είσαι 6 χρονών σε κάνει να νομίζεις ότι πρόκειται να κολλήσεις AIDS με κάποιο τρόπο».

Να υποθέσουμε ότι μετά από αυτό το "επιμορφωτικό" βίντεο, είδε με άλλο μάτι το ρόλο της Στρουμφίτας στο Στρουμφοχωριό;

Νικόλας Εμμανουήλ